Magyar Péter csak kiharcolta magának a 20ezer eurós Eu.parlamenti állását? Ügyes!,-ezzel saját szavazóit hülyére vette? Gratula!!
Még egyszer mondom.
Ha én azt mondom, hogy a kormány le fog mondani, az egy vélemény és nem ígéret még akkor is, ha nem teszem hozzá, hogy "szerintem".
Hogy hazugság-e vagy pragmatizmus amikor valaki a helyzetnek megfelelően nem feltétlenül olyan következetes mint az ökör, az persze lehet vita tárgya...csak meddő, mert a szimpátia alapján ítéli meg mindenki.
"Ha én azt mondom, hogy a kormány le fog mondani, az egy vélemény és nem ígéret "
Az még hangyán, de egy ígéret sem jelent garanciát. Ígérem, hogy elmegyek a boltba és hozok zsemlét. Elmentem a boltba, de nem volt zsemle. Hazudtam, vagy csak sikertelen voltam?
"nem tudnak különbséget tenni a vélemény és az ígéret között"
Itt egyedül te nem tudsz a kettő között különbséget tenni. Magyar azt mondta, hogy idézem: "a kormánynak nem lesz más választása, mint lemondani". Ez nem egy vélemény.
Hanem micsoda, ha nem vélemény?
Nem a kormány tagja, vagyis a kormány nevében nem tud ígérni.
"Hanem micsoda, ha nem vélemény?"
Egy teljes biztossággal kijelentett állítás, ráadásul egy szándekos hazugság a hangfelvétel tartalmáról.
Erről itt eszembe jut, mikor ment a hatalmas Soros-kampány, akkor volt, aki feljelentést is tett Soros György ellen. Azzal utasították el a keresetet, hogy a sorosozás csupán politikai vélemény.
KDNP frakcióvezetője is megmondta:
"A KDNP frakcióvezetője szerint különbséget kell tenni bevándorlásügy és a politikai marketing között, a folyamatos sorosozás pedig utóbbi kategóriába illik."
A véleményét az ember teljes bizonyossággal jelenti ki, mert hisz abban amit mond.
De te ezt nem érted.
29, nem nekem irtad, de én sem értem.
Amit Magyar Péter elmondott, azt nem véleményként mondta, hanem tényként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!