Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter csak kiharcolta...

Magyar Péter csak kiharcolta magának a 20ezer eurós Eu.parlamenti állását? Ügyes!,-ezzel saját szavazóit hülyére vette? Gratula!!

Figyelt kérdés
jún. 18. 07:23
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
13%

Még egyszer mondom.

Ha én azt mondom, hogy a kormány le fog mondani, az egy vélemény és nem ígéret még akkor is, ha nem teszem hozzá, hogy "szerintem".

Hogy hazugság-e vagy pragmatizmus amikor valaki a helyzetnek megfelelően nem feltétlenül olyan következetes mint az ökör, az persze lehet vita tárgya...csak meddő, mert a szimpátia alapján ítéli meg mindenki.

jún. 18. 10:08
 22/37 anonim ***** válasza:
72%

"Ha én azt mondom, hogy a kormány le fog mondani, az egy vélemény és nem ígéret "

Az még hangyán, de egy ígéret sem jelent garanciát. Ígérem, hogy elmegyek a boltba és hozok zsemlét. Elmentem a boltba, de nem volt zsemle. Hazudtam, vagy csak sikertelen voltam?

jún. 18. 10:34
 23/37 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem ő lenne ott, akkor +1 Fideszes lopná a pénzt. Az jobb?
jún. 18. 11:12
 24/37 anonim ***** válasza:
27%

"nem tudnak különbséget tenni a vélemény és az ígéret között"

Itt egyedül te nem tudsz a kettő között különbséget tenni. Magyar azt mondta, hogy idézem: "a kormánynak nem lesz más választása, mint lemondani". Ez nem egy vélemény.

jún. 18. 11:39
 25/37 anonim ***** válasza:
Pénz beszél, kutyaszar táncol.
jún. 18. 11:40
 26/37 anonim ***** válasza:
0%

Hanem micsoda, ha nem vélemény?

Nem a kormány tagja, vagyis a kormány nevében nem tud ígérni.

jún. 18. 12:16
 27/37 anonim ***** válasza:
0%

"Hanem micsoda, ha nem vélemény?"

Egy teljes biztossággal kijelentett állítás, ráadásul egy szándekos hazugság a hangfelvétel tartalmáról.

jún. 18. 12:35
 28/37 anonim ***** válasza:

Erről itt eszembe jut, mikor ment a hatalmas Soros-kampány, akkor volt, aki feljelentést is tett Soros György ellen. Azzal utasították el a keresetet, hogy a sorosozás csupán politikai vélemény.

KDNP frakcióvezetője is megmondta:

[link]

"A KDNP frakcióvezetője szerint különbséget kell tenni bevándorlásügy és a politikai marketing között, a folyamatos sorosozás pedig utóbbi kategóriába illik."

jún. 18. 12:54
 29/37 anonim ***** válasza:
0%

A véleményét az ember teljes bizonyossággal jelenti ki, mert hisz abban amit mond.

De te ezt nem érted.

jún. 18. 13:04
 30/37 anonim ***** válasza:

29, nem nekem irtad, de én sem értem.

Amit Magyar Péter elmondott, azt nem véleményként mondta, hanem tényként.

jún. 18. 13:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!