Magyar Péter pártjával egy újabb szekta alakul ki a fidesz és a DK után?
Bizonyos értelemben, minden párt egy szekta, legalábbis a müködésük, a felépitésük, szinte teljesen megegyezik egy szektáéval.
Ja és a legfontosabb az, hogy hinni kell bennük, abban kell hinni, hogy egyszer elhozzák a kánaánt, a jó életett.
Szerintem ez nagyon káros, mindenki a saját életét tudja jobbá tenni, ezen egy politikus sem fog segiteni.
4
Értem és ez mit cáfol abból, amit leírtam?
Én azt írtam, hogy egy párt működése megegyezik egy szekta működésével. Amire egy politikusnak ráhatása van, az aligha változtatja meg lényegesen egy ember életét, ha nekünk lenne a világ legfszább adózási rendszerünk, attól még le leszünk maradva a Nyugattól.
Az a titok egy jóléti tatsadalom felé, hogy mindenki tegye a lehető legjobbá a saját életét, saját képességei szerint, ha mindenki így tesz, akkor lesznek csak pozitív változások.
Ezt egyetlen politikai szereplő sem fogja elérni nekünk, nem is lenne érdekük.
Persze nyilván könnyebb egy Messiást várni, aki egy csettintésre mindent is megold, hogy nekünk ne keljen foglalkozni a saját boldogulásunkkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!