Miért van az hogyha felrónak egy csomó negatívumot a Fideszről valakinek, akkor egyből támadásba lendül, és baloldalizik?
Figyelt kérdés
Számomra teljesen értetlen, hogy akárkinek megemlítek valamit amit sz*rul csinál a Fidesz, és amit egyébként egy kormány nem engedhetne meg magának. Egyből vagy külföldi példákat hoznak, vagy ellenkéziznek, vagy szimplán idiótának meg fake newsosnak hívnak miközben jobboldali meggyőződésű vagyok teljesmértékben. Ennyire erős a propaganda tényleg sokaknak, vagy ez már ilyen szektás "Isten" hit egy pártban? Nektek van ilyen ismerősötök?jún. 3. 23:55
1/8 anonim válasza:
Nekem az érthetetlen, hogy amikor rákérdezek, hogy akkor kire szavazzak a Fidesz helyett, akkor nem tudnak rá egy értelmes választ adni az ellenzéki ismerőseim. Ha valakit hülyének nézek mert valamit nem jól csinál, akkor tudok rá alternatív megoldást. Nem csak annyit nyögdécselek, hogy "Ne így csináld, hanem máshogy...nem tudom, hogy, de máshogy."
2/8 anonim válasza:
Van ilyen ismerősöm, és abban a pillanatban személyeskedni kezd, meg dollátbaloldaloz, Brüsszelez, amint megkérdezem, hogy pl. szerinte jól működik-e az egészségügy. Nem mondja azt, hogy jól és azt sem, hogy nem jól, csak vergődik. Tudja legalább tudat alatt, hogy mi az igazság, de ha a fene fenét eszik sem fogja beismerni, mert Orbán Viktor azt mondta, hogy félni kell a háborútól. Aki nem a háborútól rinyál napi 0-24-ben,az háborúpártinak van bélyegezve Orbán által, és ő még a látszatát is szeretné ennek elkerülni. Tilos gondolkodniuk.
4/8 anonim válasza:
1# Szerintem nem kell hozzá sok ész hofy ne szavazz a pedofilokra. Ott a mi hazánk vagy a tisza.
De ti csak ürügyet kerestek mert szégyenlitek hogy fideszesek vagytok.
5/8 anonim válasza:
4
Sosem szégyeltem, hogy kire szavaztam. De ti szemlesütve tagadtátok, hogy az Összefogásra szavazatok 2018-ban és 2022-ben is. Szégyelni kezdtétek magatokat mert a magyar ellenzékiség ilyen kritikán aluli. Miért van az, hogy egyikőtök sem meri felvállalni, hogy az Összefogásra szavazatok?
6/8 anonim válasza:
Sok embernek a kognitív disszonancia elviselhetetlen, ezzel különböző pszichés megküzdési stratégiák vannak, amiket a fidesz aktívan kihasznál a kampányban - sajnálatos módon nagyon is hatékonyan.
7/8 anonim válasza:
Az ellenzék a saját szavazóik tájékozatlanságát használja fel. Egyszerűen arra építenek, hogy a szavazóik nem olvasnak semminek utána.
8/8 anonim válasza:
Mert neki baloldali = nem a kormány láncos (buta) kutyája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!