Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A TISZA párt más szerint is...

A TISZA párt más szerint is szektás, a FIDESZHEZ hasonlóan?

Figyelt kérdés

Én bevallom ellenzéki vagyok, aki persze csalódott 2022-ben, februárban meg még bíztam is Magyar Péterben. Azóta viszont sajnos csalódnom kellett benne több okból is.

1. Vitákra nem megy el, csak az M1-be. Indított viszont jelölteket a fővarosban, akkor nem kellett volna elmennie a listavezetői vitára az ATV-be?

2. Vidéken miért nem indít jelöltet az önkormányzati választáson?

3. Miben különbözik az EU-s programja a FIDESZ-étől? Emlékszem arra az ominózus interjúra, ahol megdicsérte a FIDESZ EU-s politikáját, majd több olyan valótlanságot állított a Momentumról, ami nem igaz.

4. Támogatta volna az Olimpiát, magyarul kiállt volna amellett, hogy az orszàg csődbe menjen.

5. A magánéleti ügyei nem igazán érdekelnek. Azt intézzék el ketten Varga Judittal.

A másik problémás pont a követői. Akárhány TISZA pártival beszéltem élőben vagy FACEBOOKON, nem tudta rendesen megindokolni, hogy miért a TISZÁRA szavazna. Programjuk sincs. Az EP-s jelöltek nem is kampányolnak csak Magyar Péter one man showzik. Nem is politikusok, mit akarnak az EU-ban Na meg több olyan jelöltje van-a fővarosi listán is-akikről kiderült közben egy s más.

Ennek ellenére mégis bevédik a hívei, annyival válaszolnak, hogy azért nincs program, mert még fiatal a párt, majd alakul.

Ez minden, csak nem meggyőző érv.

jún. 6. 13:40
 1/8 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező: Akkor Te is a Fidesz újabb 2/3-adára szavazol?

Mert a régi ellenzék összehozott már 4 2/3-adot a Fidesznek...

jún. 6. 13:44
 2/8 anonim ***** válasza:
15%
Az egyetlen normális programmal rendelkező párt a Mi Hazán! Nem is értem hogy a Tisza párt hogy lett egyáltalán ennyire népszerű..
jún. 6. 13:45
 3/8 A kérdező kommentje:
2) ez még viccnek is rossz...
jún. 6. 13:48
 4/8 A kérdező kommentje:

1) Ez a "ha nem jó a ló, jó lesz a szamár is" kategória. Magyar Péter amit ügyesen csinál, hogy kihasználja a magyarok kétségbeesett állapotát. Én ezt részben külső szemlélőként nézem, mert külföldön dolgozom, az ottani politikát is figyelem, de az itthonit is, rengeteget járok haza.

Plusz egy fontos szempont: Magyar Péter most arra hajt, hogy a töredezett ellenzékből elszívjon szavazókat, illetve a kis pártokat kinyírja. Programja még nincs, bárkit kritizálhat, gyurcsányot, neki mindegy.

Ha valaki valóban baloldali, az nem szavaz Magyarra. Mert tudja, hogy pár hónapja még NER-es volt, sok mindenben egyetért velük.

Engem is zavar a 2/3, de a változást balról váróm, nem jobbról.

jún. 6. 13:53
 5/8 anonim ***** válasza:
72%
Balról várod, arra várhatsz:)) Ők le vannak járatva, de ha felvillan egy halvány remény, egymásnak ugrik minden ellenzéki a nyilvánosság előtt. Különben teljesen mindegy, Magyar Péter, vagy Józsi bácsi a kocsmabútor, Orbánon kívül senkinek nincs kiépítve a rendszer. Vagy is csak jobb lehet. Orbán után következő, már sokkal könnyebben leváltható lesz, ha nem tetszik.
jún. 6. 14:06
 6/8 anonim ***** válasza:
63%
Fideszes kamu vagy :D
jún. 6. 14:22
 7/8 anonim ***** válasza:
34%

Kérdező, érted te egyáltalán a szekta szó jelentését?

Hogy lehetne egy több milliós párt szekta?

jún. 6. 14:48
 8/8 anonim ***** válasza:
39%

Magyar Péternek egy joker kártyája volt, hogy vannak nála titkos felvételek, amikkel meg lehet buktatni Orbánt. Ennyi kellett az embereknek.

A baloldal pedig rájött, hogy az a sok ember mögötte nem is baloldali volt.

aug. 30. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!