Miért gondolják azt sokan, hogy csak a "szektás" DK-s szavazó szavaz majd Karácsony Gergelyre?
Az fix, hogy Szentkirályi Alexandrára csak az igazán hithű fideszesek szavaznak majd. Vitézyre valszeg a gondolkodó fideszesek, meg sok ellenzéki, vagy független, akik nincsenek teljesen megelégedve Karacsonnyal, de tetszik nekik Vitézy programja. Karácsonyra meg nyilván a DK-MSZP inkább idősebb ballldaliak szavaznak.
Na már most én magamat alapvetően Momentum szimpatizánsnak tartom, EP-n rájuk voksolok. De tetszik a Magyar Péter jelenség,, voltam is a tüntetésükön. Nekem alapvetően nincsen bajom Karácsony vezetésével, víziójával, elveivel, meg személyével, ezért is voksolok rá, hogy folytathassa, amit elkezdett. Ettől én már DK-s vagyok, Gyurcsány embere?
"...magyar ember karácsonyra fog szavazni."
Nem vagyok magyar, mert Vitézyre szavazok, köszi az infót, eddig ezt nem tudtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!