Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter csak kiharcolta...

Magyar Péter csak kiharcolta magának a 20ezer eurós Eu.parlamenti állását? Ügyes!,-ezzel saját szavazóit hülyére vette? Gratula!!

Figyelt kérdés
jún. 18. 07:23
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
25%

Ez 400-as árfolyamon 5 évre olyan 480 millió.

Fideszpropaganda a lejáratására kidobott 27 000 milliót.

jún. 18. 08:32
 12/37 anonim ***** válasza:
40%

És ezt a pénzt fehér orrú Tompika is megkapja már évek óta azért, hogy semmit ne csináljon.

jún. 18. 08:35
 13/37 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem nem ő vette hülyére a szavazóit,hanem a szavazók vették hülyére saját magukat, igazából nem állított semmi konkrétumot, a szavazói képzeltek mögé olyat is,amit soha nem is mondott.
jún. 18. 08:52
 14/37 A kérdező kommentje:

13,

Mondott ő már mindent és annak az ellenkezőjét is!

jún. 18. 08:56
 15/37 anonim ***** válasza:
55%

13, azért voltak állitások:

-olyan bizonyitékai vannak, amik alapján a kormány nem tehet mást, mind lemond... a kormány nem mondott le

-nem akar politikus lenni... az lett

-nem akar Brüsszelbe menni... kimegy.

jún. 18. 08:56
 16/37 anonim ***** válasza:
61%
Azért Brüsszel jobban fizet, mint a ner-es állás.
jún. 18. 09:06
 17/37 anonim ***** válasza:
67%

"Hülyére vette a szavazóit?? Én úgy tudom, velük szavaztatta meg"

Kiírta a Facebook-oldalára, hogy lényegében semmi érv nem szól ellene (pedig én tudnék sorolni párat), úgyhogy szavazzanak. Ez lényegében olyan, mint amikor megkérdezi a Fidesz, hogy "Szeretné-e Ön, hogy megerőszakolják a migránsok?".

"Puzsérral nézted az interjúját? Már az elején megmondta, hogy nem biztos az sem, hogy ő fog indulni miniszter jelöltnek."

Sorolom, mit mondott eddig:

- a hangfelvétel kikerülésekor a kormány le fog mondani

-Rogánék magánrepülőn fognak menekülni

-a felvételen elhangzik Judit szájából, hogy ez egy maffiakormány

- nem fog pártot alapítani

- nem lesz politikus

- nem fog beülni az EP-be

Ezek közül melyik valósult meg?

jún. 18. 09:28
 18/37 anonim ***** válasza:
16%

"Sorolom, mit mondott eddig:

- a hangfelvétel kikerülésekor a kormány le fog mondani"

És még csodálkuzunk, hogy a fidesz a sokadik 2/3_át nyeri, amikor az emberek olyan ostobák, hogy nem tudnak különbséget tenni a vélemény és az ígéret között?

jún. 18. 09:53
 19/37 anonim ***** válasza:
65%
18, egy csomó mindenben egyet szoktam érteni veled, alapból adom, de, komolyan jó lenne egy olyan politikus, 0rbán leváltására, aki ugyanúgy hazudik? Milyen erkölcs az, ahol, nem elvárható az, hogy legalább már az indulásakor ne kamuzzon egy politikus? Én frankón nem értem ezt az érvelést.
jún. 18. 09:57
 20/37 anonim ***** válasza:
75%

"Kiírta a Facebook-oldalára, hogy lényegében semmi érv nem szól ellene (pedig én tudnék sorolni párat), úgyhogy szavazzanak. Ez lényegében olyan, mint amikor megkérdezi a Fidesz, hogy "Szeretné-e Ön, hogy megerőszakolják a migránsok?"."

Lol, azért van egy nagyságrendi különbség a két eset között xd

Magyar Péter EP képviselősége stratégiailag nem jó. Itthon kellene maradnia és építenie a pártját, a közösséget. Ez nem távmunka.

Ezt mostmár csak úgy fogja tudni kompenzálni, ha a pártja megszül néhány másik arcot, köztük egy miniszterelnökjelöltet, de ez írtó nehéz lesz, mert MP a főattrakció.

jún. 18. 10:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!