Magyar Péter csak kiharcolta magának a 20ezer eurós Eu.parlamenti állását? Ügyes!,-ezzel saját szavazóit hülyére vette? Gratula!!
Ez 400-as árfolyamon 5 évre olyan 480 millió.
Fideszpropaganda a lejáratására kidobott 27 000 milliót.
És ezt a pénzt fehér orrú Tompika is megkapja már évek óta azért, hogy semmit ne csináljon.
13,
Mondott ő már mindent és annak az ellenkezőjét is!
13, azért voltak állitások:
-olyan bizonyitékai vannak, amik alapján a kormány nem tehet mást, mind lemond... a kormány nem mondott le
-nem akar politikus lenni... az lett
-nem akar Brüsszelbe menni... kimegy.
"Hülyére vette a szavazóit?? Én úgy tudom, velük szavaztatta meg"
Kiírta a Facebook-oldalára, hogy lényegében semmi érv nem szól ellene (pedig én tudnék sorolni párat), úgyhogy szavazzanak. Ez lényegében olyan, mint amikor megkérdezi a Fidesz, hogy "Szeretné-e Ön, hogy megerőszakolják a migránsok?".
"Puzsérral nézted az interjúját? Már az elején megmondta, hogy nem biztos az sem, hogy ő fog indulni miniszter jelöltnek."
Sorolom, mit mondott eddig:
- a hangfelvétel kikerülésekor a kormány le fog mondani
-Rogánék magánrepülőn fognak menekülni
-a felvételen elhangzik Judit szájából, hogy ez egy maffiakormány
- nem fog pártot alapítani
- nem lesz politikus
- nem fog beülni az EP-be
Ezek közül melyik valósult meg?
"Sorolom, mit mondott eddig:
- a hangfelvétel kikerülésekor a kormány le fog mondani"
És még csodálkuzunk, hogy a fidesz a sokadik 2/3_át nyeri, amikor az emberek olyan ostobák, hogy nem tudnak különbséget tenni a vélemény és az ígéret között?
"Kiírta a Facebook-oldalára, hogy lényegében semmi érv nem szól ellene (pedig én tudnék sorolni párat), úgyhogy szavazzanak. Ez lényegében olyan, mint amikor megkérdezi a Fidesz, hogy "Szeretné-e Ön, hogy megerőszakolják a migránsok?"."
Lol, azért van egy nagyságrendi különbség a két eset között xd
Magyar Péter EP képviselősége stratégiailag nem jó. Itthon kellene maradnia és építenie a pártját, a közösséget. Ez nem távmunka.
Ezt mostmár csak úgy fogja tudni kompenzálni, ha a pártja megszül néhány másik arcot, köztük egy miniszterelnökjelöltet, de ez írtó nehéz lesz, mert MP a főattrakció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!