Nem szeretem a németeket, ti hogy vagytok velük?
Nem tudom nekem unszimpatikusak, bar egyet sem ismerek, de amit a 2. Vh ban csinaltak az undorito volt.
Meg lehet,hogy beképzeltek, lenézik a kelet europaiakat. Magukat felsőbbrendűnek tartjak.
En csak neha nyemeceknek mondom őket.
Mindenki kretén mi is nyakig.
Jobb irány a magunkbportáján sepregetni, attól talán egyszer jobb lesz.
"Nem szeretem a németeket" és "bar egyet sem ismerek" -oké.
Tehát valójában nem tudsz semmit róluk, nincs tapasztalatod velük (saját elmondásod alapján). De taszítanak érzelmileg. Ezt az ellentmondást úgy lehet feloldani, ha belátod, hogy azt nem szereted bennük, amit te magad vetítesz rájuk.
Kívánod-e korrigálni a valóságalap nélküli véleményedet, vagy a jelenlegi helyzet megfelel így neked?
"Nem tudom nekem unszimpatikusak, bar egyet sem ismerek"
Ennyi.
Én 15 éve élek kint, elmondhatom, hogy a hülyék aránya pont olyan, mint nálunk.
Csak a nyugatiak máshogy hülyék, nekik 40-50 év jól ment, a keletiek meg hasonlóan hülyék mint mi, mert ugye 90-ig ott is kommunizmus volt, sőt, akik most mesélik a 80-as éveket, mondták, hogy mennyire szerettek magyarországra jönni, mert nálunk kánaán volt honecker elvtárs kommunizmusához képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!