Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem szeretem a németeket, ti...

Nem szeretem a németeket, ti hogy vagytok velük?

Figyelt kérdés

Nem tudom nekem unszimpatikusak, bar egyet sem ismerek, de amit a 2. Vh ban csinaltak az undorito volt.

Meg lehet,hogy beképzeltek, lenézik a kelet europaiakat. Magukat felsőbbrendűnek tartjak.

En csak neha nyemeceknek mondom őket.

dec. 30. 18:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%

Mindenki kretén mi is nyakig.

Jobb irány a magunkbportáján sepregetni, attól talán egyszer jobb lesz.

dec. 30. 18:16
 2/15 anonim válasza:
88%
Japánokról hallottál már mit csináltak a második világháborúban...?
dec. 30. 18:25
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

"Nem szeretem a németeket" és "bar egyet sem ismerek" -oké.

Tehát valójában nem tudsz semmit róluk, nincs tapasztalatod velük (saját elmondásod alapján). De taszítanak érzelmileg. Ezt az ellentmondást úgy lehet feloldani, ha belátod, hogy azt nem szereted bennük, amit te magad vetítesz rájuk.

Kívánod-e korrigálni a valóságalap nélküli véleményedet, vagy a jelenlegi helyzet megfelel így neked?

dec. 30. 18:26
 4/15 anonim ***** válasza:
85%
Ez egy elég nagy általánosítás. Valóban borzasztó dolgok történtek a világháborúk során, azonban nem helyes a mai Németország lakóit elítélni az említett háború idején történt dolgok miatt.
dec. 30. 18:27
 5/15 kutyafule4 válasza:
66%
Na ez ilyen tipikus falut el nem hagyó fidesz szavazó gondolatának tűnik, aki életében nem találkozott még némettel, csak a Kórház a város szélén-ből, a Cobra 11-ből meg az M1 híradóból tájékozódik.
dec. 30. 18:45
 6/15 anonim ***** válasza:
66%
Én szeretem a németeket! :)
dec. 30. 18:48
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha már itt tartunk, azt tudod-e a magyarok mit csináltak a második világháborúban? Végül is Hitler utolsó szövetségese volt Magyarország
dec. 30. 18:49
 8/15 anonim ***** válasza:
89%

"Nem tudom nekem unszimpatikusak, bar egyet sem ismerek"

Ennyi.

Én 15 éve élek kint, elmondhatom, hogy a hülyék aránya pont olyan, mint nálunk.

Csak a nyugatiak máshogy hülyék, nekik 40-50 év jól ment, a keletiek meg hasonlóan hülyék mint mi, mert ugye 90-ig ott is kommunizmus volt, sőt, akik most mesélik a 80-as éveket, mondták, hogy mennyire szerettek magyarországra jönni, mert nálunk kánaán volt honecker elvtárs kommunizmusához képest.

dec. 30. 19:02
 9/15 anonim ***** válasza:
90%
Kedves kérdező, a magyarországi svábokhoz hogy állsz?
dec. 30. 19:05
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
Remélem akkor legalább a cigányokat szereted, azokat tuti ismered és van belőlük elég.
dec. 30. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!