Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem szeretem a németeket, ti...

Nem szeretem a németeket, ti hogy vagytok velük?

Figyelt kérdés

Nem tudom nekem unszimpatikusak, bar egyet sem ismerek, de amit a 2. Vh ban csinaltak az undorito volt.

Meg lehet,hogy beképzeltek, lenézik a kelet europaiakat. Magukat felsőbbrendűnek tartjak.

En csak neha nyemeceknek mondom őket.

dec. 30. 18:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha a nácik miatt utálod őket, akkor ugyanabba a hibába estél, mint ők: a kollektív bűnösség elvét alkalmazod.
dec. 31. 11:25
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Az is undorító volt, amit az oroszok csináltak. Felmenőimnek több bajuk volt velük, mint a németekkel.
dec. 31. 12:21
 13/16 anonim ***** válasza:
66%
Egyéni szoc probléma, de azért legközelebb inkább olyan népcsoportra köpködj így látatlanba, akiket ismersz is minimálisan
dec. 31. 16:00
 14/16 anonim ***** válasza:

9-es, hogy jönnek ide a magyarországi svábok?

Még a németek sem tekintik németeknek őket, de még a németországi svábokat sem.

Sőt a bajorokat sem. Nem egyszer hallottam, hogy bajoroszág milyen szép lenne, csak a bajorok ne lennének.

Azt kell megérteni, hogy németország rohadtul nem segységes, sem nyelvben, sem hagyományokban.

Teljesen más egy délnémet konyha, építészet, művészet, mint pl. egy északi frízfőédi, vagy mondjuk szász.

Egy régi ismerősüm mondta mindig viccből, hogy ez egy germán nyelvet beszélő törzsek közössége.

dec. 31. 19:20
 15/16 Tejinashi ***** válasza:
Azt hiszem, a 14-es írta le jól az indokot. Lehet szeretni egy olyan népet, ahol a saját országában élő egyik legrégebbi népcsoportot, akik i. sz. 534-ben telepedtek ott le, azokat nem szereti?
jan. 1. 08:05
 16/16 anonim ***** válasza:
Én kedvelem a németeket és az osztrákokat is. Nem egyszer jártam már mindkét országban. Sokkal jobb tapasztalataim vannak róluk, mint a honfitársainkkal. Ha az átlagot nézzük.
febr. 15. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!