Van itt olyan aki unalmàban turàzik kiràndul? Korotokat nemeteket legyszi
Figyelt kérdés
2024. máj. 27. 14:58
1/12 anonim válasza:
Én inkább szórakozásból szoktam. Múlt héten szabadságon voltam, sétáltam egy nagyot az erdőben, szuper volt. Csináld te is, mert egészséges a testnek, léleknek!
50f
2/12 anonim válasza:
Nem, nincs annyi szabad időm se energiám, hogy ilyeneket csináljak. Meg amúgy sem érdekelnek az ilyenek.
25F
3/12 A kérdező kommentje:
Én erdőben élek 😃
2024. máj. 27. 15:08
4/12 anonim válasza:
A fő motiváció a kutyák lemozgatása és szellemi fárasztása, de a végeredmény ugyanaz. :)
26/N
5/12 anonim válasza:
Nem unalomból, hanem mert ez az egyik hobbim. 42F
6/12 anonim válasza:
De unaloműzőnek is jó. :-) 1# voltam
7/12 anonim válasza:
Persze, arra valók a hobbik. :)
8/12 anonim válasza:
Az unalom mint fogalom teljesen távol áll tőlem, de utóbbi években szenvedélyemmé vált a természetjárás, túrázás :) 39/f
9/12 anonim válasza:
A városban szoktam néha sétálni. 27/F
10/12 anonim válasza:
Egyedülálló férfi vagyok és nagyon szeretem az erdőt,még itt Budán is ha csak tehetem,megyek fel és sétálok,sokszor órák hosszat.
Gondolkodom, hallgatom a madarakat,a csendet és a friss levegőt. Csodálatos!
De egyébként is sokat sétálok,gyaloglok ,szeretem a mozgást.
55 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!