Az emberek miért utálják az újságírókat? És a fotóriportereket?
Komolyan szeretném megérteni, hogy most mit is akartál ezzel. Én csak felhívtam a figyelmed arra, hogy a BKF nem egy kar. Szeretném megérteni a problémád.
Mint azt helyesen leszűrted, oda járok, igaz nem komm-média szakra. Az, hogy mennyit kérnek a képzésért, igazából az ő dolguk. Mint látjuk, rengetegen vannak, akik kifizetik. Ők választották, senki nem kötelezte arra őket, hogy oda menjenek. Én speciel ha nem vettek volna fel államira, felfogtam volna, hogy nem nekem való a főiskola.
Aztán. A képzés színvonala. Nekem személy szerint semmi problémám nincs vele. Én nem egy szokványos céllal mentem oda, és még így is sikerült lehetőséget találnom arra, hogy valahol elkezdjem a karrierem. Szóval nem, szerintem nem sz*r iskola. Nem véletlenül olyan népszerű.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!