Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Megéri tanárnak lenni pár év...

Megéri tanárnak lenni pár év múlva?

Figyelt kérdés

Matek és angol tanár szeretnék lenni, vagyis ez a második opció, ha esetleg a pszichológia nem jönne össze. 2025-ben fogok érettségizni, ha rögtön megyek egyetemre akkor a tanárival kb 2030-ra végeznék. Szerintetek addigra lesz bármi változás? Vajon jobban megbecsülik a tanárokat, és nem az éhbérért fognak dolgozni? Hallottam hogy elvileg lett a bérük emelve mostanában.

Igazából azon is gondolkodtam, hogy magán tanár leszek, mivel szerintem angol és matek tanárokra nagy a kereset. Ha csak ez miatt lennék tanár, megérné? Meg lehet élni csupán magán tanárként?

dec. 11. 22:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
60%
Pedagógus vagyok. Ki ért akkor hozzá, hogy mennyi is a bérünk?
dec. 17. 17:07
 52/71 anonim ***** válasza:
#51 hányas válaszoló vagy?
dec. 17. 17:09
 53/71 anonim ***** válasza:
44es
dec. 17. 17:12
 54/71 anonim ***** válasza:

#szuper, nem is neked írtam azt a választ...

Hanem aki Putyinozott meg a föld alatt akarja látni a kormányt.

dec. 17. 17:17
 55/71 anonim ***** válasza:
0%

Akkor az a reális amit a 44es írt.

440 ezer nettó, plusz a pótlékok.

Albérletben is kényelmesen megélsz.

dec. 17. 17:21
 56/71 anonim ***** válasza:
Úristen, ti tényleg nem tudtok olvasni.
dec. 17. 17:28
 57/71 anonim ***** válasza:
100%
55 igen reális. Egy pályakezdőnek aki 25 év alatti. Vagy valaki másnak, aki közoktatás mellett magánórákat is ad. Vagy magániskolában tanít. De fel ne üljön senki, hogy egy átlag 40 éves pedagógus a mucsajröcsögei általános iskola magyartanáraként majd ennyit fog keresni.
dec. 17. 20:05
 58/71 anonim ***** válasza:

55# Én nem ezt írtam. Olvasd el újra a válaszom.

57# Ez nagyjából egységes, államilag szabályozott, így de Mucsaröcsögén pont annyit keres egy tanár,mint Győrben.

44es vagyok.

dec. 17. 20:10
 59/71 anonim ***** válasza:
#58 igen, 350 ezer ft nettót.
dec. 17. 20:15
 60/71 anonim ***** válasza:
84%

Soha a büdös életben nem fogja megérni pedagógusnak lenni. Soha. Pillanatnyilag 360000 forintért dolgozom ki a belemet, nincs hétvégi pótlék, túlóra pénz stb.

Ha most adnának nettó 1.500.000-t akkor azt mondanám, na jó, lenyelem. De kb. tényleg ennyi kéne ahhoz, hogy ne utáljam az egészet úgy ahogy van. Nincs semmilyen szabadidőm, max. most este 10 után, de akkor meg keveset alszom.

Szóval nem, nem éri meg, ebben az országban biztos nem.

dec. 17. 22:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!