Megéri tanárnak lenni pár év múlva?
Matek és angol tanár szeretnék lenni, vagyis ez a második opció, ha esetleg a pszichológia nem jönne össze. 2025-ben fogok érettségizni, ha rögtön megyek egyetemre akkor a tanárival kb 2030-ra végeznék. Szerintetek addigra lesz bármi változás? Vajon jobban megbecsülik a tanárokat, és nem az éhbérért fognak dolgozni? Hallottam hogy elvileg lett a bérük emelve mostanában.
Igazából azon is gondolkodtam, hogy magán tanár leszek, mivel szerintem angol és matek tanárokra nagy a kereset. Ha csak ez miatt lennék tanár, megérné? Meg lehet élni csupán magán tanárként?
38as írta hogy 350 nettó.
Én csak megkérdeztem hogy amikor ettől kevesebb volt mennyi volt illetve hogy hogyan lehetett beosztani ha egy albérlet 120 ezer és a tej 450.
#44 #45 azért várjuk ki a végét
Jelenleg pedig nettó 350, szóval jól mondtam.
#45 ha pedig menne a szövegértés, akkor tudnád értelmezni hogy az előző válaszoló mennyi plusz dolgot csinál ezen belül+ nem sima tanár. A gyógypedagógus külön egyetemi szak.
"a kormány vállalta, hogy a megemelt magas szinten megtartja a béreket 2030-ig, vagyis garantálják, hogy senkinek nem csökkenhet a fizetése."
Ezt amúgy tudjátok értelmezni?
2030-ig van garantálva a béremelés, utána csökkenhet is akár:)
Szóval nem tudom miért kell ennek annyira örülni.
#48 gratulálok, ez a te szellemi szintedről árulkodik. A probléma attól még fennáll, hogy szerinted bukni fog a kormány. Ha tegyük fel így is van, nem tudom miért gondolod hogy az utód majd tovább emeli a tanári béreket.
Továbbra is azt tudom mondani hogy ne szólj bele olyanba amihez nem értesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!