Megéri tanárnak lenni pár év múlva?
Matek és angol tanár szeretnék lenni, vagyis ez a második opció, ha esetleg a pszichológia nem jönne össze. 2025-ben fogok érettségizni, ha rögtön megyek egyetemre akkor a tanárival kb 2030-ra végeznék. Szerintetek addigra lesz bármi változás? Vajon jobban megbecsülik a tanárokat, és nem az éhbérért fognak dolgozni? Hallottam hogy elvileg lett a bérük emelve mostanában.
Igazából azon is gondolkodtam, hogy magán tanár leszek, mivel szerintem angol és matek tanárokra nagy a kereset. Ha csak ez miatt lennék tanár, megérné? Meg lehet élni csupán magán tanárként?
#11 nem csak nyelvszakot írt, de egy nyelvszak esetén is 6 év a képzés, mivel osztatlan, egyszerre kell végezni mindkettővel. Használd már az eszed! Vagy ha azt nem teszed, olvass utána.
Nem keres egy ped I. 434 nettót, te össze vissza beszélsz. Főleg úgy hogy előbb még 522 ezret írtál...
Ha ilyen szinten nem értesz a témához akkor ne szólj hozzá.
Kérdező, egyáltalán nem nagy a kereslet angol tanárra, abból van a legtöbb. A matekra lehet esetleg, de nem biztos hogy beválik a magán vonal.
Ja és utánakerestem, semmi olyat nem találtam ahol ezt írnák hogy 434 ezer nettó lenne a fizetésük. Nem tudtad megnevezni a forrást, tehát ebben is hiteltelen vagy, nem tudod alátámasztani az információidat (amik egyébként teljesen falsok)
Van ped I. ismerősöm, és 338 ezer körül visz haza nettóban.
Szóval erről ennyit.
Ezek olyan nesze semmi fogd meg jól linkek, semmi újat nem mondtál velük. A 432 -522 ezres nettót továbbra sem értem hogy honnan szedted.
Pedagógus vagy, de számolni nem tudsz, és a szövegértés pedig nem megy. A cikk világosan leírja, hogy " tervek szerint" stb.
Én pedig az ismerősöm fizetésével tényt közöltem, nem téged akartalak meggyőzni. Amiket te állítasz a bérről azok csak fikciók
Jaaa érte,hát igazából neked mindegy is, hogy mit mutatnánk, hiszen a lènyeg, úgyis csak az,hogy bele tudj kötni. Pedagógus nem vagy, csak vanbegy ismerősöd, de azért osztod az észt a témában. :D
Nem Pintér vagy te véletlenül, mert neki is ilyen érvei voltak? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!