Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen szakirányba érdemes...

Milyen szakirányba érdemes továbbtanulnom?

Figyelt kérdés

Nagyon érdekel a történelem. Gimis éveim alatt töri versenyekre jártam, volt hogy meg is nyertem a Pest megyei történelemversenyt. A földrajz is nagyon érdekel. A kérdésem az, hogy ezekkel hova érdemes továbbtanulni a jogon és a régészeten kívül? A jogi egyetemre vettek fel, de a régészet is nagyon érdekel. Jelenleg gap year-en vagyok, passziváltattam, hogy jobban megismerjem önmagam, beutazzam Európát és hogy megfelelő irányt válasszak

18/F

nov. 4. 13:11
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
20# Lehet, hogy csak a te agyad rövid kicsit. Attól még nem velem van a baj meg az évfolyamtársaimmal, mert nekünk nem okozott nehézséget a jog. Lehet te nem voltál oda való, vagy tanulási nehézségeid vannak. Nálunk szinte mindenki elvégezte az ELTE jogot napi 2-3 óra tanulással, hármas-négyes átlaggal.
nov. 5. 11:53
 22/24 anonim ***** válasza:
Én is az ELTE nappali tagozatán végeztem el a jogot és nekem sem okozott különösebb nehézséget. A biosz-föci szak utána nehezebb volt. Én is csatlakoznék a csak legyen a nevem előtt dr. csapathoz. Vállalkozóként teljesen máshogy állnak hozzám a dr. miatt. Mondjuk nekem csak hármas volt az átlagom, de jogon nem volt az rossz, főleg, hogy tudtam, nem ezzel fogok foglalkozni.
nov. 5. 11:54
 23/24 anonim ***** válasza:

#21 elvégeztem csúszás nélkül, és nem a dr miatt, úgyhogy ez most nem jött be.

De aki ilyet mond h egy ELTE jogot kiráz a kisujjából az hazudik.

nov. 5. 11:55
 24/24 anonim ***** válasza:
Senki nem írta, hogy kirázza a kisujjából, csak hogy nem nehezebb, mint minden más szak és nem okoz különösebb nehézséget elvégezni. Lányom is oda jár, jövőre végez és neki se problémás. Tanul minden nap pár órát, nemcsak a vizsga időszakban. Nyilván, aki csak a vizsga időszakban áll neki tanulni, annak minden nehéz és meg is őrül tőle.
nov. 5. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!