Milyen egyetemi szakon erdemes tovabbtanulni?
Figyelt kérdés
Mar lassan 4 eve ,hogy leerettsegiztem, viszont gondolkodom rajta, hogy erdemes lenne tovabntanulnom. Olyan szak erdekelne, amit erdemes elvegezni, mert van ra kereslet es el tudok vele helyezkedni, illetve amivel nem is keresnek rosszul. Leginkabb a human targyak erdekelnek matekbol, illetve nyelvekbol nem vagyok tul jo, illetve mostanra mar a tudasom is megkopott. Nincs tul sok pontom 360-380 korul van, ez komolyabb szakokra nem eleg sajnsos, de ha lenne ol,an szak ami szoba johet, lehet ujraerettsegiznek. Ti mit javasoltok?aug. 25. 10:26
1/4 anonim válasza:
Ezekkel a pontokkal szerintem max. bölcsészetre jutsz be, ami végülis jó, ha a humán tárgyak érdekelnek. Annyi a baj, hogy ezzel a diplomával egy olyan választás elé állsz majd, hogy történetesen a Mekiben vagy a KFC-ben szeretnél dolgozni.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, valoszinuleg a mekiben es a kfc-ben bolcsesz diplomas emberek dolgoznak, vicces amikor ennyire kiforgatjak az emberek a dolgokat.
aug. 25. 11:23
3/4 anonim válasza:
Első körben azt javaslom, hogy tegyél emelt szintű érettségit olyan tárgyból, ami jól megy (valszeg amúgy is olyasmi irányba mész tovább). Úgy mindjárt sokkal több pontod lesz = több esélyed a jobb képzésekre bejutni.
4/4 A kérdező kommentje:
Mar van egy emelt szintu erettsegim, viszont az csak 4es lett sajnos, de igen ez nem egy rossz otlet.
aug. 25. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!