Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nagyon szeretek prezentációkat...

Nagyon szeretek prezentációkat készíteni és még jó is vagyok benne, milyen munkát lenne érdemes megcélozni?

Figyelt kérdés

Az elmúlt tanévekben (most középiskolás vagyok) rájöttem, hogy a prezentációkészítésben elég jól el tudok igazodni.

Készítettem kémiából, fizikából és egyéb más olyan témákból/tantárgyakból prezentációt, amik egyáltalán nem érdekeltek, mégis, annyira jók lettek, hogy külön megdícsértek érte.

Nem szoktam használni lapot (ellentétben a legtöbb kortársammal) lapot, hogy az egészet felolvassam, hanem felszabadultan beszélek közben.

aug. 13. 15:17
 1/2 anonim ***** válasza:
90%

A prezentációs készség nem tudomány; az egy kiegészítő személyi kompetencia.

Amiből előadsz, ebból kell jónak lenned.

Könnyű úgy jól prezizni, hogy a kutyát nem érdekel, mit beszélsz, nincsen semmi szabálya a prezentálásnak, nincs követelmény, nincs tét, nincs visszajelzés. Amikor a vállalat felsővezetése tesz fel a "szónoklat" után keresztkérdéseket, azt ugyanúgy meg kell tudni válaszolni. Az már nem középsuli.

Tök jó, ha szeretsz kiállni, és ppt-t előadni, de középiskolásként még nagyon sokat kell tanulnod, hogyan készíts profi prezentációt és ki kell tanulnod egy szakmát, amiben ezt a tudásod kamatoztathatod.

aug. 13. 15:22
 2/2 anonim ***** válasza:
88%
Első körben a tanári, oktatói pályát javasolnám, ott ez a mindennapok szerves része. Nyilván vannak más munkák is, amiknél ppt-ket kell csinálnod, de ez a legtöbb helyen csak egy szelete a munkádnak.
aug. 13. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!