Nagyon szeretek prezentációkat készíteni és még jó is vagyok benne, milyen munkát lenne érdemes megcélozni?
Az elmúlt tanévekben (most középiskolás vagyok) rájöttem, hogy a prezentációkészítésben elég jól el tudok igazodni.
Készítettem kémiából, fizikából és egyéb más olyan témákból/tantárgyakból prezentációt, amik egyáltalán nem érdekeltek, mégis, annyira jók lettek, hogy külön megdícsértek érte.
Nem szoktam használni lapot (ellentétben a legtöbb kortársammal) lapot, hogy az egészet felolvassam, hanem felszabadultan beszélek közben.
A prezentációs készség nem tudomány; az egy kiegészítő személyi kompetencia.
Amiből előadsz, ebból kell jónak lenned.
Könnyű úgy jól prezizni, hogy a kutyát nem érdekel, mit beszélsz, nincsen semmi szabálya a prezentálásnak, nincs követelmény, nincs tét, nincs visszajelzés. Amikor a vállalat felsővezetése tesz fel a "szónoklat" után keresztkérdéseket, azt ugyanúgy meg kell tudni válaszolni. Az már nem középsuli.
Tök jó, ha szeretsz kiállni, és ppt-t előadni, de középiskolásként még nagyon sokat kell tanulnod, hogyan készíts profi prezentációt és ki kell tanulnod egy szakmát, amiben ezt a tudásod kamatoztathatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!