Elgondolkoztam, hogy váltsak és pótfelvételizzek, a jogász és a P.számvitel között vacilálok de mindkettőről hallani hideget-meleget?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem mérnökhallgatóként megéri-e váltani akármelyikre is, melyik milyen anyagi biztonságot nyújt, karriert stb
Köszi a válaszokat előre is!!
aug. 7. 19:59
21/25 A kérdező kommentje:
Ekkora bipolaritást szerintem egy szakmában se találni mégegyet, tisztáznám kicsit a helyzetem, nem jogi dinasztiában élek sajnos, egy rokonom van, aki jogot végzett, Ő most olyan szakágban dolgozik pont, amit én az egyetemen tanulok mérnöki szinten, pedig jó eredményekkel zárt, ebből kiindulva tényleg nem éri meg, illetve egy “ismerősöm” van aki az egyik egyetemen tanít/dolgozik és volt közjegyző is, szerinte se éri meg, még maga a közjegyzőség sem ezek alapján tényleg nagyon nehéz kérdés.
aug. 30. 13:47
22/25 anonim válasza:
#21 szerintem pedig nem nehéz, a legutolsó kommenteddel megválaszoltad magadnak a kérdést, illetve mi is megválaszoltuk neked.
23/25 A kérdező kommentje:
Csak a sztereotípiák, és a közvélemény az ellenkezőjét állítja, ez elég megtévesztő
aug. 30. 14:04
24/25 anonim válasza:
#23 az lehet, ezért kell a dolgok mögé látni. Egyébként ez így van sok szakmával kapcsolatban.
25/25 A kérdező kommentje:
Update: Felvettek p.sz.-re végül, de nem tudom, hogy meglépjem-e.
Maradjak műszaki(logisztikai mérnök) vonalon, vagy igazoljak át?
Helyileg közelebb tanulnám a p.sz.-t, anyagilag is könnyebb lenne.
Hosszútávon mi a helyes döntés?
szept. 1. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!