Melyik a legkönnyebb jogi egyetem ? Hol tudnám levelezőn legkönnyebben megszerezni a doktori címet ? A legrövidebb idő alatt és a legegyszerűbb módon.
6. De, kell ott is szopni, csak máshogy.
Amúgy a 6-osra hallgass, az államigazgatási sokkal könnyebb, és arra is adnak fake doktorit.
Amúgy meg szerintem a Károli levelező a legkönnyebb a fentiek közül.
6-os ez nagyon jó ötlet kár hogy nem gondoltam rá korábban. Sajnos pótfelvételi eljárásban nem hirdetik meg de lehet jövőre akkor jelentkezem rá a baj az hogy gondolom az is 5 évig "szopós" nem? Vagy lehet gyorsítva végezni?
Nem akarok 44 évesen doktorit kapni.
38F incel
Nyugi én végigszptam az öt évet. Be van jegyezve a dr. Tudod mi az előnye? Hivatalos emailek amiket kiküldök tartalmazzàk. Ennyi. Az email végén ott figyel az alàíràsban. Semmi több. Úgy bemutatkozni ultra gàz. Csajok ritkàn tudjàk meg azelött hogy megismernéd őket. Ha meg felvàgsz vele az ciki.
He érdekel a jog boldogan vàrunk a szakmàba. Viszont ha csak ezért kell a jogi diploma hogy csajozz, inkàbb engedd el. Tanulj valami olyat ami érdekel és vegyél szép autót. Azzal jobban lehet csajozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!