Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerbusztok. Az iránt érdeklőd...

Szerbusztok. Az iránt érdeklődöm hogy jogon milyen pletykák vannak, melyik a legkönnyebb egyetem? Győr, Károli? Miskolc? Válaszok lent.

Figyelt kérdés

2023. febr. 14. 17:06
A kérdező szavazást indított:
pázmán
károli
elte
győr
miskolc
debrecen
pécs
szeged
17 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
80%
Én Pázmányos voltam, vért izzadtam. Egy barátnőm az ELTE-re járt, másodévtől már pszichológushoz is, annyira kikészült a stressztől, vizsgaidőszaktól.
2023. febr. 14. 17:20
 2/15 anonim ***** válasza:
32%
Szervusz!
2023. febr. 14. 18:09
 3/15 Smithedó ***** válasza:
96%
Elte és Pázmány fej-fej mellett a legnehezebbek--a többi rangsorát nem tudom.
2023. febr. 15. 21:57
 4/15 anonim ***** válasza:
98%

Elte és Pázmány a legnehezebb.

Károli nyilván könnyebb, de a Károlinál az az érzésem, hogy mivel könnyebb, mint a két budapesti egyetem, ezért az van a köztudatban, hogy az országban a legkönnyebb. Szerintem nem így van, legalábbis csomó egyetemről még egy átlag jogász sem hallott (Győr??).

2023. febr. 16. 15:04
 5/15 anonim ***** válasza:
87%
Egyébként vért nem kell izzadni egyiken se, hagyjuk már a barokkos túlzásokat. Van sok seggelés meg igazságtalan vizsga, de ha valaki normálisan tanul, akkor megcsinálható az ELTE és a Pázmány is. Sokaknak azt jelenti a vért izzadás, hogy november végén mennek be először a könyvesboltba, aztán meglepődnek, hogy milyen szar a vizsgaidőszakuk.
2023. febr. 16. 15:05
 6/15 A kérdező kommentje:
a vért izzadástól énsem félek, egy 6 éves egyetemen vagyok túl, kisujjbol kirázom. Levelezőre is ezért mennék , illetve választanám a legkönyebb jogi kart, egyelőre károli maradt.
2023. febr. 16. 16:23
 7/15 anonim ***** válasza:
84%
Mondjuk ha a 6 év a tanári volt, akkor érhetnek meglepetések a Károlin is (van ismerősöm, aki tanári után ment oda és kicsit alulmérte). Ha orvosi után, akkor nem lesz baj.
2023. febr. 16. 17:35
 8/15 anonim ***** válasza:
97%
7-es voltam: nyugodtan le lehet pontozni, nekem is van még régről egy tanári diplomám is (egyetemi), nem lehet összehasonlítani az anyag mennyiségét. Vagyis de, a mennyiséget pont össze lehet, de a számonkérés minőségét nem. (El kell olvasnod magyar szakon x száz oldalt, amiről aztán rizsázol vs x száz oldalt visszamondani jogon)
2023. febr. 18. 09:15
 9/15 A kérdező kommentje:

én felfelé pontoztalak, és nem tanárit végeztem ;)

a nehézségtől továbbra sem tartok, egész jó skillem van tanulásban , vizsgarutin, nagy anyag feldolgozásában stb.

2 jogászal kevesebb van az orszában (Sadl, Volner) bár ők pécsre jártak levelezőre azt nem jelöltem meg.

Károli jogban bízom, mivel nem határidőre dolgozom, és fél évnyi 260k is fél havi fizetésem, a csúszásoktól sem igazán tartok. Egyértelmű, hogy szerencse faktor is kell bőven.

2023. febr. 18. 09:25
 10/15 anonim ***** válasza:
89%
A legnagyobb probléma ezzel a kérdéssel hogy teljesen pontos választ az tud adni aki az összes egyetemen elvégezte a szakot. Pletykákra meg feltételezésekre alapozni nem jó dolog (az egyetemi hallgatók közötti lokálpatriotizmusról ne is beszéljünk). Ami biztos hogy ELTE a legnehezebb.
2023. márc. 13. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!