Melyik egyetem Gyógyszerészeti kara a "legkönnyebb"?
(Semmelweis,Szegedi,Pécsi,Debreceni)
Figyelt kérdés
Tisztában vagyok vele,hogy mindegyik egyetem nehéz és a diplomát nem adják oda akárkinek.A legkönnyebb szóra úgy gondoltam,hogy a felsorolt egyetem közül melyik a legstresszmentesebb,problémamentesebb,nyugalmasabb? Tehát például ahol a tanárok nem olyanok,hogy a hibákat keresik mit nem tudsz illetve fontos a jó közösség az egyetemen,a vizsgák is jól mennek,a tanulás szempontjából is milyen az egyetem,stb.Sokan mondják,hogy egész nap tanulnak,szenvednek az egyetemen,mint pl.a Semmelweis Egyetemről hallottam ezt.Persze ez csak 1 a sok közül,lehet nem ilyen az egyetem.Mindenkinek más véleménye van.Megköszönném ha választ adnátok a kérdésemre,mert kíváncsi vagyok valamint annak is örülnék ha olyan diákok is írnának akik gyógyszerészetin tanulnak.Köszönöm.
Orvosis vagyok, de amennyire hallottam innen onnan amonnan, nem nagyon van különbség nehézség szempontjából.
ápr. 26. 21:10
2/12 anonim válasza:
“hibákat keresik mit nem tudsz”
Mit is keresel te ezen a pályán?
ápr. 27. 04:28
3/12 anonim válasza:
Most mondjam azt, hogy kezeljen, vagy műtsön téged, aki közepesre végezte az orvosit?
TE keresd, hogy mi az, amit még nem tudsz❗️
Különben semmi keresnivalód ebben a hivatásban.
ápr. 27. 04:32
4/12 anonim válasza:
“Sokan mondják,hogy egész nap tanulnak,szenvednek az egyetemen”
Akinek a tanulás olyan szenvedés, az egyértelműen alkalmatlan, az menjen el a mekibe műanyagtakarmányt árusítani.
ápr. 27. 04:35
5/12 A kérdező kommentje:
Látom mindenki nagyon értelmes egy ember...Azt hallottam egy ismerősömtől aki ezt mondta ÉS itt gyakori kérdéseken is olvastam,hogy ezt írták,hogy EGYES TANÁROK CSAK A HIBÁKAT KERESIK.A kérdésem elején említettem mindenkinek más a véleménye de gondoltam,hogy itt csak támadni fognak az emberek.Szánalmas,és azt is HOZZÁ TESZEM,HOGY A KÉRDÉSEM ELEJÉN A LEGKÖNNYBB SZÓ MIT JELENT!AKI ENNYIRE ÉRTELMETLEN NE ÍRJON IDE.Olyan jellegű válaszokat vártam,mint amelyet az 1.Válaszoló írt.De ezen az oldalon úgy látszik,hogy csak ilyen emberek vannak,és most nem várom azokat a mondatokat,hogy akkor minek írok ide...
ápr. 27. 15:51
6/12 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan egyetem, ahol ne lenne olyan tanár, aki nem csak a hibát keresi.
Bár én nem GYTK-s vagyok, hanem ETK-s, Debrecenben, nálunk is van olyan, aki annak ellenére, hogy mindent is tudsz, csak a hibát meg a rosszat keresi és minél több embert buktat, ez ellen nem lehet mit tenni, el kell fogadni.
ápr. 27. 21:44
7/12 anonim válasza:
Garantáltan nem találsz olyat, ami annyival könnyebb lenne valamiben, mint a többi. Az egyetemi oktatás alatt biztos sértik valamilyen módon az önbecsülésedet majd néhány alkalommal.
Ui. Remélem Pécsre inkább nem akarsz jönni, vagy előtte csinálj valamit a dühkezelési problémáiddal. 😭
ápr. 27. 23:32
8/12 anonim válasza:
Jelenleg az írásodból az olvasható ki, hogy egész nap tanulni meg szenvedni fogsz, akárhová is mész.
ápr. 27. 23:33
9/12 Csingilingg88 válasza:
Egyébként imádom mikor ezzel jönnek, mint a hármas válaszoló... Azért, mert valakinek esetleg hármas átlaggal végzi el az orvosit/gyógyszerészetit, attól még nem hülye, és higgyétek el sok orvos nem ötösökkel végezte az egyetemet, jó Isten gyere le😂😂
Kérdező, írok neked privátban.
ápr. 30. 19:47
10/12 anonim válasza:
7-es, kifejtenéd az utolsó mondatodat, hogy miért mondod ezt? (én oda szeretnék menni)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!