Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyik egyetem Gyógyszerészeti...

Melyik egyetem Gyógyszerészeti kara a "legkönnyebb"? (Semmelweis,Szegedi,Pécsi,Debreceni)

Figyelt kérdés
Tisztában vagyok vele,hogy mindegyik egyetem nehéz és a diplomát nem adják oda akárkinek.A legkönnyebb szóra úgy gondoltam,hogy a felsorolt egyetem közül melyik a legstresszmentesebb,problémamentesebb,nyugalmasabb? Tehát például ahol a tanárok nem olyanok,hogy a hibákat keresik mit nem tudsz illetve fontos a jó közösség az egyetemen,a vizsgák is jól mennek,a tanulás szempontjából is milyen az egyetem,stb.Sokan mondják,hogy egész nap tanulnak,szenvednek az egyetemen,mint pl.a Semmelweis Egyetemről hallottam ezt.Persze ez csak 1 a sok közül,lehet nem ilyen az egyetem.Mindenkinek más véleménye van.Megköszönném ha választ adnátok a kérdésemre,mert kíváncsi vagyok valamint annak is örülnék ha olyan diákok is írnának akik gyógyszerészetin tanulnak.Köszönöm.

ápr. 26. 21:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10# Csupán azért, mert egyszerűen nem akarok még összefutni se vele, ha már én is ott vagyok. 🥲
máj. 1. 23:19
 12/12 anonim ***** válasza:
Mennyi frusztrált válaszoló van itt, te jó Isten. Ezért tartunk ott, ahol...
máj. 21. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!