Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Joghallgatók! Ti hogy tanulto...

Joghallgatók! Ti hogy tanultok/jegyzeteltek az órákon? Milyen módszer vált be nektek a legjobban?

Figyelt kérdés

júl. 28. 09:32
 1/7 anonim ***** válasza:
37%

2 évig voltam joghallgató. Én mindent is kipróbáltam de sehogy nem tudtam megállni a helyem. Amit meg kellett tanulni az rengeteg volt, tömény volt és mindezek mellett még lehetetlen is volt mindent szóról szóra megtanulni úgy, hogy még a vesszőt is tudni kell.

Egyébként jegyzetelni ott annyira nem kell, lesznek könyvek amiket be kell majd szerezni és abból kell tanulni.

júl. 28. 09:49
 2/7 anonim ***** válasza:
64%
Én az órákon csak odafigyeltem. Otthon jegyzeteltem a tankönyvekből,feltöltött anyagokból
júl. 28. 09:54
 3/7 A kérdező kommentje:

#2 én úgy hallottam hogy az előadások anyagaiból kell tanulni, és azt sem szóról szóra.

Hova jártál?

júl. 28. 10:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Miskolci Egyetemre jártam
júl. 28. 12:06
 5/7 anonim ***** válasza:
18%

Mi az hogy hogy jegyzetelek órán?

Egy füzetbe leírom egy íróeszköz (jellemzően toll) segítségével az elhangzottakat, majd otthon megtanulom az anyagot (jellemzően vizsga előtt több időt fordítok rá).

júl. 28. 12:23
 6/7 anonim ***** válasza:
45%
Én legépeltem mindent órán, közben felvettem hangfelvételre, amit otthon nyugisan visszahallgattam és még alaposabban kiírtam, kiegészítettem a jegyzetemet. Ezzel megismerkedtem az anyaggal, aztán hozzátanultam jellemzően a tankönyvet, ritkább esetben kiadott jegyzetet (meg ha tartozott gyakorlat az előadáshoz, azt is visszahallgatósan kidolgoztam magamnak). Nekem ez vált be, de mindenki más, nem ismertem senkit aki ennyi időt áldozott volna az órai anyagok kidolgozására mint én :D Viszont ötös lett a diplomám úgyhogy bevált.
aug. 2. 18:17
 7/7 Justinianus ***** válasza:
0%

Sehogy, egy szót nem jegyzeteltem öt év alatt.

Könyv és szövegkiemelő.

aug. 7. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!