Milyen jó módszer van ennyi tétel megtanulására ennyi idő alatt?
Jogból fogok hétfőn szóbelizni, beugró lesz.
A tételek elég nehezek (BTK, PTK)...nem jogra járok de elég komolyan veszik ezt a tárgyat.
Sajnos eléggé el vagyok maradva a tételekkel, a felét sem tudom és hétfő reggel 8kor ott startolok a terem előtt....
Azt veszem észre hogy mára elöntött a pánik és emiatt nem tudok tanulni. 15 tételem van még vissza...mindegyiket meg kellene tanulnom hétfő reggelre. Nincs kifogásom, sok volt az egyéb tanulnivaló, program, munka, és emiatt nem tudtam több időt erre szánni.
Most azonban már sürget az idő, midne félretettem a hétvégére hogy tanulni tudjak, de a pánik teljesen elöntött és csak szorongok itt egymagamban a tételek felett.
Tudna valaki bármilyen jó tippet adni, hogy ezt a 15 tételt hogyan tudnám hétfőig bevágni legalább egy kettesre? Illetve bár i megnyugtatást szívesen veszek.
22L
Sajnos rájöttem, hogy ez így nem fog menni ennyi idő alatt. Az a pár amit megtanultam jól megy, a többi több mint felét csak elolvastam 3x, ma is elolvasom 3-4x és megragad ami megragad, hátha sikerül, elvileg azt mondták tegnap, hogy nem annyira szigorúak és kérdeznek is, rávezetnek.
Tanultam a dologból, nekem nem megy az utolsó percben tanulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!