Segítenél, kérlek? Ma kaptam meg az érettségi bizonyítványt. Középszint. Ezek az eredmények születtek: Magyar: 70% (4) Történelem: 50% (3) Angol: 42% (3) Matek: 26% (2) Nagyon kilátástalan az életem...
Sosem tanultam semmit. Sem a két év alatt, sem vizsga időszakokban, így jött ez az eredmény. Amit megbántam. Egyetemre jelentkeztem sok alapképzésre, és 2 felsőoktatásra. Számoltam a pontszámot, 186 jött ki, +50 pont a motivációs beszéd, így 236.
Viszont alapképzésre 260 kéne.
Hogy mire vágyom? Egyetemre bejutni. Mik a kilátásaim? Menjek szintemelőre, vagy végezzek felsőoktatást? Vagy szerezzek jogsit, amit kövi tanévben beszámíthatnak, így meglesz a 260? Mik a kilátásaim nekem? ....
#29 Eléggé esélyes. Egyébként telefonáltam, és tényleg tudnak plusz pontot adni a B kategóriára. Szóval azt, ha valamilyen úton módon a felvin, de érdemes feltölteni.
Legvégső esetben pedig van másik egyetem, ahol a gépészmérnöknek alacsonyabb a pontszáma. Bőven érzem esélyét a bejutásnak.
Óbudai Egyetemet néztem. Mert úgy voltam vele, hogy ha MATE nem vesz fel, akkor ott elvégzem.
Levelezőin nem ugyanúgy készítenek fel nagyjából, mint bármelyik más egyetemen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!