Amikor nagyon kilátástalannak tűnt az egyetem, ti miből nyertetek motivációt a tanuláshoz?
Minden vizsgaidőszakban rendesen magamba zuhanok. Meg kérdezemm magamtól, miért kezdtem én el ezt az egészet?
Most is ez van, magam alatt vagyok, de az jár a fejemben, hogy nincs más választás, muszáj megcsinálni még ezt is, meg ezt is. Amikor ezt végig gondolom, akkor tervbe veszem a határidőket, mit mikorra kéne csinálnom, mit vegyek a sorban előre, mi az, ami nagyon-nagyon fontos és most neki kell állnom.
Ez éppen elég lendületet ad, hogy fogjam magam és neki álljak. Neked is ezt ajánlom. Ne halogasd, ha gondold át, szedd részfeladatokra és priorizálj.
Köszönjük hármas a kedves szavaidat!
Már azzal elment fél óra kattingatás az életemből, hogy a hivatkozást és irodalomjegyzéket beállítsam... A word néha nagyon nem azt csinálja, amire kérem.
Mostanaban teljesen kivagyok, es nem a tanulas mennyisege miatt, hanem hogy azt erzem inkabb elveszik az ember kedvet a szakmától, az egyetemtől.
Talan annyi motival hogy túllegyek rajta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!