Mit tegyek, ha úgy érzem elrontottam az életem? Úgy érzem nincs kiút.
A helyzet az, hogy beestem két szék közé a munka és a továbbtanulás közé, sikeresen munkanélküli lettem.
Érettségi után melóztam egy helyen, és jól is mentek (anyagilag) a dolgok, de q tanulás volt a cél, kis túlzással mondhatnám, hogy az álmom. Csak nem igazán tudtam mi legyek.
Azóta kipróbáltam 2 egyetemi szakot -levelezőn-, de egyáltalán nem jöttek be.
Most itt vagyok közel 24 évesen semmi nélkül.
Igazából már nem érdekel a felsőoktatás, kiábrándultam. De a diploma előny, és tapasztalom, hogy sehova nem vesznek fel. Melót emiatt nem is keresek már. Mert nincs, főleg a környéken. Ha meg van, érettségivel vissza se jeleznek.
Abbahagynám a rinyálást, minden szembejövő állásra jelentkeznék és kigondolnám mellette, hogy milyen papír az, amivel nem a minimálbért keresem és még nem is hányom el magam tőle, ha csinálnom kell. Aztán hideg vízzel arcot mosnék és nyomnám, amíg el nem érem.
Jah, most is ezt teszem... (2 félbehagyott egyetem, sok-sokféle munka után). Amint pedig telik rá, javaslok egy pszichológust is! Sokat tud segíteni, ha helyre rakod magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!