Emelt kémia a nulláról?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 30 éves vagyok, van már néhány szakmám. Nagyon érdekel a fogorvosi szakirány, úgy gondoltam tovább tanulnék amíg fiatal vagyok. Emelt kémia érettségit szeretnék tenni. Tanácsot kérnék hogy kezdjem el, vannak könyveim (Mozaikos tankönyvek). Tudtok ajánlani jó weboldalt ami hasonló a biológia bioszféra jegyzetekhez?

Gondolkodtam még kémia felkészítő tanfolyamban, de nem tudom hova lenne érdemes menni, az online tanfolyamokban nem hiszek. Inkább csak tantermi ami érdekes lenne.

Sajnos a középiskola ahova jártam anno, nem volt jó, kémia semmi volt, így alapom sincs. Tervezek jövő tavasszal érettségizni, addigra valahogy felkészülnék.

Kis tanácsot kérnék, köszönöm szépen.

2022. aug. 3. 16:09
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Van egy kb. 5000 fős fb csoport, amit ajánlottam. Ott szűrik a tanárokat, érdemes megérdeklődni, hogy kinél van még szabad hely. Egyébként két magisteres tanár az admin.

Ingyen senki sem fog tanfolyamot tartani, de a 40-50 ezer ft korrekt árkategória. A legtöbb becsületes magántanár pedig 4000Ft/óráért dolgozik.

Ennél többet nem tudunk segíteni, neked kell utánajárni a dolgoknak…

2022. aug. 8. 09:23
 22/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de semmi újat nem mondtatok, nem kell a számba rágni a segítségnyújtást, ezt nagyon nem szeretem. Nem veszekedni jöttem fel, hanem tanácsot kérni. Olyat sem mondtam hogy ingyen vállaljon el bárki is.

Ha már valaki érdeklődik, mert az életben fejlődni szeretne, egyből ki kell oktatni, bele kell kötni, ki kel forgatni a szavait és elő kell adni a nagytudású Einsteint. Nekem erre nincs szükségem. Még a gyógyszerészeti dologba is arrogánsan belekötött az egyik válaszadó... nyelvtani kijavítással. Hagyjuk már. Az értelmes tanácsokat, könyvajánlásokat, oktatási hely ajánlásokat szívesen veszem, nyugodtan leírhatjátok hogy én és a hozzám hasonló tanulni akaró embereknek kicsit könnyebb legyen.

40 ezer? Ember, 75 alatt nem találtam csoportos oktatást, a magántanár meg 45 percezik 6000 forintért. Akinél legutóbb jártam 45/6000 ért akart elvállalni, mikor mondtam neki hogy az árral nekem nincs bajom, de az idő azért legyen már 60 perc, elkezdett velem alkudozni hogy 55 perc. Nem azt mondom hogy minden tanár ilyen, de becsületességről aligha lehet beszélni.

2022. aug. 8. 10:03
 23/36 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne hogy vannak becsületes normális tanárok, tehát nem írok le mindenkit, de sajnos sok a kontár is aki csak a pénzre megy.
2022. aug. 8. 10:07
 24/36 anonim ***** válasza:
??? Leírtuk az opciókat, tanfolyamot, csoportot ajánlottunk, és hogy nagyjából hogyan tudod kiszűrni a csalókat. Mi a kérdés? A tanfolyam, amit én ajánlottam 40 ezer körül mozog, ha volt áremelkedés, akkor én kérek elnézést.
2022. aug. 8. 10:09
 25/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2022. aug. 8. 10:11
 26/36 anonim ***** válasza:
Ha van bármilyen konkrét kérdésed, akkor írhatsz privátban.
2022. aug. 8. 10:17
 27/36 anonim ***** válasza:
Vagy akár ide is, de legyen konkrét a kérdés.
2022. aug. 8. 10:17
 28/36 anonim ***** válasza:
#22: Azért egyetlen magántanárral átélt egyetlen rossz tapasztalat alapján szerintem ne add fel a magántanár-keresést. Minden szakmában vannak pénzhajhászok, és vannak kontárok, és vannak, akik mindkettők egyszerre. De vannak azért jó és becsületes tanárok is. Általában az ilyeneknek hírük megy és gyorsan be is telnek az időpontjaik. Ugyanez a helyzet a jó orvosokkal és a jó pszichológusokkal is. Szinte reménytelen hozzájuk bekerülni. (Volt egy ilyen orvos, akit egyszer felhívtam, és a legközelebbi szabad időpontja 3 hónap múlva volt.) Azért kellene most augusztusban magántanárt keresned, mert szeptembertől hirtelen megnő a tanárok iránti igény, így most sokkal jobb eséllyel találsz egy jó és korrekt tanárt, akinek még van szabad időpontja, mint egy hónap múlva. Nekem az a véleményem, hogy tanárral az interaktív helyzet miatt gyorsabban és hatékonyabban tudnál haladni, mint egy tanfolyamon.
2022. aug. 8. 10:20
 29/36 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm mindenkinek! :)
2022. aug. 8. 10:44
 30/36 A kérdező kommentje:
Sziasztok, találtam egy tanfolyamot, Elit oktatás érettségi felkészítő a neve. Különböző tantárgyakból van náluk online oktatás, köztük biosz és kémia is. Ezt ismeri valaki? Árban jónak tűnik és elég korrekt videoik vannak.
2022. aug. 12. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!