Nulláról készülnék fel emelt szintű Biológia és Kémia vizsgára (90%). Mindennapos tanulással 1 év alatt lehetséges?
Nothing is impossible!
Viszont biosszal, kémiával kell kellned, feküdnöd. Van jó pár gyk.-s kérdés amiben leírják milyen könyvek ajánlottak az érettségihez. Ha még nincs meg,szerezd be. Ha van rá lehetőséged, szerezz egy magántanárt. Online is szerezhetsz. Mindent bele!
Számolások: Villányi: Ötösöm lesz kémiából+ előző évek érettségi feladatsorai
Tankönyvek:Mozaik 11-12 nekem nagyon bejött, főleg a szervetlen része, valamint ajánlom még Villányitól a kétszintű érettségire c. könyvet
Gyakorlásnak szintén Villányitól a Feladatgyűjtemény a kétszintű érettségire:) remélem hasznos, én ezekből tanultam és bevált:)
Bioszból Mozaik 10-11-12 szerintem bőven elég, plusz oldogass érettségiket is, egy idő után nagyon fogod unni, de hidd el, megéri:)
Minden lehetséges, én most hagytam ki emiatt 1 évet, remélem jól megy majd most májusban:)
Neked is kitartást! :)
Hogy állsz a felkészüléssel?
Könyveket beszerezted? Kell segítség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!