Agydaganat jele lehet, a szinte mindennapos fejfájás?
Figyelt kérdés
Majdnem minden nap fáj a fejem, igaz régen is fejfájós voltam, már kb. 4-5 éve. Lehetséges, hogy agydaganat jele lehet? 15 éves vagyok.2015. aug. 30. 00:22
1/9 anonim válasza:
Lehet, nem kizárt, de sok egyéb oka is lehet.
Viszont 4-5 éves panasz nem lehet nagyon rosszindulatú.
Miért nemmész orvoshoz? Hétfőn szólj szüleidnek, és irány a doki.
2/9 A kérdező kommentje:
Rendben, mihamarabb elmegyek orvoshoz.
2015. aug. 30. 00:28
3/9 A kérdező kommentje:
Viszont, csak a fejfájás a panaszom, szóval nem hinném, hogy súlyos lenne. Mert se látászavar, sem emlékezés zavar, se semmi.
2015. aug. 30. 00:29
4/9 anonim válasza:
Nem feltétlenül agydaganat jele: fejfájást sok minden okozhat a túl kevés folyadék fogyasztásától kezdve a látás romlásáig. Mondjuk a ha túl sokat ülsz a gép előtt:nálam ez volt a baj, mióta szemüveges vagyok nem fáj annyit a fejem. De lehetsz akár frontérzékeny is. Ezt látatlanban nem lehet megmondani. Az orvosod tud a fejfájásaidról? Kivizsgáltak már emiatt?
5/9 A kérdező kommentje:
Értem. A szemem sokat romlott, amikor tehetem, és általában tehetem, számítógépezek. Persze, nem játszok mindig, szeretek munkálkodni stb. de most nem is ez a lényeg. Szemüveget megpróbálom, régebben szemüveges voltam, a mútlkor felpróbáltam, sokkal jobban látok vele, de az a szemüveg már 3-4 éves. Szóval, tuti hogy jobban látnék egy új szemüveggel, és lehet megszűnne a fejfájás is. Köszönöm a válaszaitokat :)
2015. aug. 30. 00:32
6/9 A kérdező kommentje:
Tudnak a fejfájásomról, vizsgáltak már, de semmi. Nem tudják mitől lehet. Lehetséges, hogy azért, mert aszthmás vagyok, és nem jut az agyamba elegendő oxigén?
2015. aug. 30. 00:33
7/9 anonim válasza:
legvalószínűbb, hogy nem iszol eleget és dehidratált vagy vagy nem megfelelő a szemüveg...viszont mindenképp menj el orvoshoz!
8/9 anonim válasza:
Sok oka lehet a fejfájásnak, pl kezdődő migrén, stressz, nyaki csigolyák kopása/sérv, dehidratáltság, nem megfelelő táplálkozás, szemészeti problémák, stb. Ha más tüneted nincs, akkor biztos hogy nem daganat, nem kell egyből a legrosszabbra gondolni! Menj el egy alapos kivizsgálásra, és válts életmódot!
Jobbulást kívánok!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ha a legrosszabbra gondolunk, akkor nem érhet meglepetés :)
2015. aug. 30. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!