Mindennapos fejfájás. Mit tegyek? Hová fordulhatok?
Figyelt kérdés
A barátomnak már egy jó ideje (2-3 hónap)mindennap nagyon fáj a feje. A gyógyszerek nem használnak. Nem dohányzik, nem kávézik,a vérnyomása is rendben van, a CT eredménye is jó volt. Folyadék bevitele is megfelelő. És a szemei és a fogai is egészségesek. Nem tudom hogyan lehetne kezelni vagy, hogy egyáltalán milyen orvoshoz lehet ezzel fordulni.
Akinek valami tanácsa van kérem ossza meg velem.
Előre is köszönöm!
2010. márc. 29. 15:07
1/5 anonim válasza:
Neurológus=ideggyógyász (háziorvosi beutalóval)
2/5 anonim válasza:
Szia!
Van kifejezetten fejfájás szakrendelés, nézz utána, hogy nálatok hol, és oda menjetek el, szerintem ott tudnak segíteni.
3/5 anonim válasza:
én mást ajánlanék.de ezt privátban ha szeretnéd tudni.szia
4/5 anonim válasza:
A hókuszpókuszokat, csodaszereket, stb. én kihagynám...
5/5 A kérdező kommentje:
Kedves 3. válaszadó!
Már küldtem neked privátot nem tudom megkaptad-e. Érdekelne a véleményed. E-mailem: bettyyym@freemail.hu
2010. márc. 31. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!