Muszáj angolt tanulni, de utálom, mit tegyek?
ma 21:04 vagyok csak még egy gondolta lemaradt. ..:)
Addig tanulj amig csak teheted Főlleg nyelvet mert munka mellet qurva nehéz tanulni bár mit is és amilyen gyorsan csak tudod menj el ebből a patkányfészek zsidó országból mert külümben egy robotleszel a gyártó soron napi 8-10-13 órában nettó 140e. és egyedül nem fogsz jutni egyről a kettőre Külföldön meg van arra az esély h jól élj ha ügyesen csinálod a dolgokat és ha jó helyre mész.
Kezedben a döntés!
20/f
Sziasztok!
Tudom, jó régi már a kérdés, de én is utálom az angol nyelvet. Eddig kilenc évig tanultam németül, nemrég szereztem meg belőle a B2-es nyelvvizsgát. Szerintem a német egy nagyon szép, érthető nyelv, logikus a nyelvtana, egyszerű a kiejtése és jó a hangzása. Úgy gondolom, hogy sokkal egyszerűbb megtanulni, mint az angolt. Az angol nyelvben egyszerűen nem látok semmi értelmet, a szavaik kiejtésében és leírásában sincsen semmi logika, a nyelvtana is bonyolult, ráadásul szerintem nem is szép nyelv. Nem is értem, hogy miért hiszi azt a többség, hogy az angolt egyszerűbb megtanulni, mint a németet. Szerintem pont fordítva van. Nem szeretnék megbántani senkit, aki angolul beszél, illetve szereti ezt a nyelvet, de nekem nem tetszik. Nem is értem, hogy miért erőltetik ennyire mindenkire. Én biztos vagyok abban, hogy soha nem fogok külföldre menni, több okból sem, de ha valamiért mégiscsak muszáj lenne elutaznom, akkor Ausztriába mennék. Ez az ország legalább közel van, ellentétben Nagy-Britanniával és az USA-val. Nem igazán fogom hasznát venni az angol nyelvnek soha, de hát sajnos nekünk kötelező angolul tanulnunk a suliban, iskolát váltani pedig nem fogok emiatt.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!