Muszáj angolt tanulni, de utálom, mit tegyek?
22:01-kor írónak:
Milyen szakra jársz te, hogy a diplomához felsőfokú nyelvvizsga kell?
egy angoltanár :)
Én tudok angolul használom néha ha interneten keresek valamire, ja meg ha útba igazitók egy turistát.
Szerintem is fölösleges ugyanis ha Magyar.o.-on élsz nem használod ha tudod úgyis elfelejted a nyelvet.
Ez egy rossz diszkriminatív rendszer!
Sok bölcsész(ők az uralkodók) kitalálta kevesen beszélnek idegen nyelveket erőltessük mindenkire.
Mi tudjuk a nyelveket mi jó pénzért oktatjuk aki meg nem pusztuljon. Mások miért beszélnek sok idegennyelveket mert nincs különleges nyelvük vagy sok nemetiségű a lakossága. Lehet pénzt kiszedni az emberekből!
Az angol tanárnak az biznisz ha lassan vagy soha nemtanulod meg. Aki nem beszél nyelveket buta hülye tuskó aki pedig az pedig okos.
Mi meg fölösleges, értéktelen vagyunk.
És ennek a sok ember örül és azt nagy tanácsot adja, hogy tanulni kell!
Ez olyan mintha azt mondanám a kövérnek fogyjon le!
Nyilván nem jó kövérnek lenni, de olyan alkat, imádom ezt a sok együttérző embert.
Hanyadikos vagy? Gimnáziumba jársz, ahol két nyelv van? Mi a problémád az angollal? Nem lehet, hogy utál a tanárod? Mert azért egy kettest közös erővel össze lehet kaparni, ha látja rajtad az igyekezetet. Pl hogy megírod a házit, nem hagyod otthon a cuccodat, figyelsz az órán, legalább egy kettesre megírod a dogákat. Mik a követelmények? A szókincs, a nyelvtan nem megy vagy mi? Milyen könyvből, milyen szinten tanulsz? A többieknek is túl magas? Mindenesetre nézz angol filmeket, játssz angol nyelvű játékokkal, tehát eszköz legyen az angol valami olyanhoz, amivel szívesen töltöd az idődet.
angoltanár
még okj-s vagyok :D
jövőre kezdem gazdaság és menedzsmentet vagy pénzügy számvitelt
itt kötelező egy felsőfokú vagy
szakmai közép
szerintem a szakmai rohadt nehéz
holnaptól megyek nyelvviskolába és ha majd megkérdezik azt mondom hogy 12éve angolt tanulok , ja és előkészítős szakközépbe jártam heti 20angol...na tényleg sokat használt,de szerintem egy kicsit a tanárok hibája is
pl will meg going to sose fogom megérteni :D
oh my god... istenem mekkora hülyék tudnak itt összegyűlni (értem ezt 22:11-re)
jó bazz ne tanuljatok nyelveket és gyöpösödjetek be a semmibe, legyetek lusták, amúgyis buta vagy, de neeem nem ezt ismered be, inkább mindenki más a hülye. és én a helyedben meg sem szólalnék az angollal kapcsolatban, ha még magyarul sem tudok tisztességesen fogalmazni, illetve kérdezőnek: Magyarország NAGYBETŰ!
Az utolsó hozzászóló most a kérdező volt másik énjében? A will-t és a going to-t az angol anyanyelvűek nem veszik olyan komolyan, mint a tankönyvek. Jóslatnál mind a kettő használható, ha előre látható jel van, akkor going to (look at the clouds, it's going to rain)különben az akkor elhatározott cselekvések illetve felajálások will, az előre tervezettek pedig going to. Conditionalban nem lehet going to. De ebből igazán nem kell ügyet csinálni, emiatt nem fogsz megbukni.
az angoltanár
Te biztos, valami nyelvi zseni vagy ezer nyelvvizsgával!
Hozzászólásom nem arról szól, hogy ne tanuljunk nyelveket! Hanem arról mennyire fölösleges emberek ezreivel a nyelvvizsgát erőltetni akkor is ha anélkül is tudnának dolgozni a szakmájukban! Sajnálom ha egy kicsit indulatosan fogalmaztam de ezt a sok olyan ember váltotta ki mint te akik elvből alacsonyabb rangúként kezelik a nyelvvizsga nélküli embereket. Nagyon sokan gondolják így mint én, csak nem merik elmondani, leírni.
Én se nézek le valakit mert lssan fut,vagy mert nem tud énekelni, vagy mert kettes volt érettségin netalán megbukott matekból. Ti nektek nyelv zseniknek amúgy is könnyebb állást kapni, miért kell törvényileg akadályoztatni a többiek érvényesülését.
Ja meg persze arról is szólt, hogy a tanárok mennyire sz*rnak az egészre, és ezt tapasztalotból mondom.
Te úgy is világ legokosabb gondolod magad, tehát úgy sem fogod föl mi itt a probléma.
Lehet az is baj, hogy nem feltételezem elvből, hogy lustaság miatt nem megy neki az angol.
Próbáljátok kiszenvedni a nyelvvizsgát, hogy az ilyen embereknek akikből minden együttérzés hiányzik ne röhöghessen a pofátokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!