Muszáj angolt tanulni, de utálom, mit tegyek?
Nem is nehéz... :)
Szerintem szarul tanít a tanárod. Unalmasan és rosszul.
Érdemes lenne néhány jó könyvet beszerezni, vagy valamivel motiválni magad.
Pl. filmek nézése angolul stb.
1.: Nekem ez már a 6. angol tanár, majdnem minden évben új.... de mindegyik ilyen hülye, mintha valami faj lenne.... Neked nem nehéz, nekem igen...
2.: Már egyáltalán nem tanulom, mert felidegesít, legszivesebben soha se mennék be órára, csak akkor kidobnak a suliból, mert elmúltam 18. Miért kell nekem egy olyan dolgot tanulnom, ami engem rohadtul nem érdekel, amiből nem akarok érettségizni, meghát nem is menne..????
én 12éve gyűlölöm az angolt, 9tanár tanított és 6nyelvvizsgán voltam és még most is csak a közép szóbeli van meg.
jó lenne már egy újat kezdeni
4.: végre valaki, aki hasonlóan gondolkozik.... azért a 6 nyelvvizsgát hogy (nem) sikerült??? gondolom te is olyan keveset értesz az angolhoz, mint én....
újat kezdeni?? másik nyelv??
Miért tanulsz angolt, ha utálod? (tudom, nem tanulsz...)
Ha nem tetszik ez az iskola, akkor válts olyanra, ahol nem erőltetik. Nem mindenhol kötelező az angol.
(nagyon-nagyon halkan megjegyezném, hogy néhány éven belül nagyon fogod bánni ezt, soha nem tudhatod, hova vet az élet, de az biztos, hogy angolul bárhol a világban megérteted magad. ne csak az orrod elé nézz, emeld fel a fejed és tekints kicsit távolabbra: ma már gyakorlatilag mindenhe kell az angol, akár tetszik, akár nem)
a legelsőn 1pont hiányzott, és 1
szerencsétlen vagyok de az már fáj annyira
2 utálom az angolt
3 nem értem a nyelvtanját
egyszerűen nem nekem találták ki a nyelvtanulást
amúgy az új nyelvet azért gondoltam hogy megpróbálhassak egy másikat hátha könnyebb, mert nyelv nélkül nem sokra lehet vinni az életben, és én sem tervezek külföldre menni!! de még a diplomához is kell egy felsőfokú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!