Angol mellé milyen nyelvet tanuljak?
Figyelt kérdés
A németen kìvül!2013. ápr. 30. 18:03
2/36 anonim válasza:
ha van rá lehetőséged oroszt, de szerintem csak manapság németet lehet az iskolákban választani, vagy franciát
3/36 A kérdező kommentje:
Gimnáziumba megyek és van orosz, olasz, spanyol, kínai, francia nyelvtanulási lehetõség is!
2013. ápr. 30. 18:26
5/36 A kérdező kommentje:
Ezen a kettõn gondolkoztam én is! CSAK EZ A KETTÕ KÖZÜL melyiket válasszam?
2013. ápr. 30. 19:01
6/36 anonim válasza:
Hatszázadszor is elmondom, amit az összes többi hasonló kérdésre: ezt más nem fogja tudni helyetted eldönteni. Válaszd azt, amelyiket szívesen tanulnád, és úgy érzed, meg is tudnád tanulni. Nem fogja tudni más megmondani, hogy NEKED milyen a nyelvérzéked és mit akarsz a nyelvekkel kezdeni...
7/36 A kérdező kommentje:
de nem tudom mit válasszak...
2013. ápr. 30. 20:10
8/36 anonim válasza:
Hát látod ez a probléma. Ha te magad nem tudod, más sem fogja tudni helyetted eldönteni. Ha most azt mondom, hogy tanulj spanyolt mert én spanyolul tudok és nekem az tetszik, akkor előrébb leszel vele?
9/36 anonim válasza:
Én oroszt tanulok lassan egy éve, és nagyon szeretem! Nme bántam meg hogy ezt választottam. A kínainál nem lenne türelmem megtanulni az írásjeleket. Az orosznál a cirill betűk viszont tetszenek.:)
10/36 A kérdező kommentje:
Már csak az orosz és a kínai elõnyein-hátrányain gondolkodom.
2013. ápr. 30. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!