Death ain't tough enough. He's got to fall in love. Segítene valaki ezt szépen lefordítani? Részletek lent.
Figyelt kérdés
egy férfiról mondja ezt valaki, olyan valakiről aki életfogytiglan elé néz és erre most meg beleszeret egy halálosan beteg nőben is. Nem tudom mire érti a másik a "death" szót. Arra, hogy a másik már csak hullazsákban fog kijönni a hűvösről(v vmi ilyesmi) vagy a nőre.2012. aug. 28. 21:59
11/16 A kérdező kommentje:
Ezek szerint nekem a H.-E.-es változat van meg :D
2012. aug. 29. 11:52
12/16 anonim válasza:
közben én is megnéztem az utolsó percet -- kutyafülét se láttam - két pincér poharakat törölgetett, hallani lehet, ahogy a poharak eltörnek -- két hapi hátrafordul -- ottan a két törött pohár - és vége
ezek szerint van ennél "hepibbend"???
üdv
:)
13/16 A kérdező kommentje:
MERT NEM láttad a filmet azért nem volt világos...ahanyszor ketten koccintottak egymással, mindig eltörték a poharat utánna. És amikor a hajó kiköt mondja a nő neki, hogy ég veled (mint örök búcsú), erre a férfi: nem ég veled, hanem csak viszlát...szilveszterig (megegyeztek, hogy szilveszterkor együtt lesznek, persze egyikük sem gondolta komolyan). A film utolsó percében mutatják azt a szilveszteri partit, amin megegyeztek, hogy együtt lesznek, őket nem mutatják, de a két törött poharat viszont igen...tehát ott voltak együtt :)
2012. aug. 29. 12:35
14/16 anonim válasza:
a búcsút láttam, mert nem tudtam pontosan beállítani
úgy látom, másként értelmezzük a végét :)
üdv
:)
15/16 A kérdező kommentje:
20 percnyit még nem láttam belőle, talán mikor annak a végére érek tisztább képet fogok kapni
2012. aug. 29. 13:16
16/16 A kérdező kommentje:
amúgy a búcsú után még nincs vége
2012. aug. 29. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!