Death ain't tough enough. He's got to fall in love. Segítene valaki ezt szépen lefordítani? Részletek lent.
hali, nem életfogytigot kapott a pasi, hanem akasztás általi halálbüntetést (a Wikipédia szerint legalábbis azt) -- így nyomban van értelme a dolognak
üdv
:)
amennyire én tudom, az életfogytig: life sentence -- a Wikin az van, hogy "sentenced to hang", az IMDb-n meg az, hogy "facing execution" -- mivel az egyik akasztás, a másik meg kivégzés, ezért tenném le a voksom a halálbüntetés mellett
én sem tudom szebbre, sajnos
a filmet nézve én így fordítanám:
Nem volt elég kemény neki a halálbüntetés. Még szerelembe is kellett esnie.
de szó szerint tényleg az vagyon ott, amit Te is írtál: a halál nem volt elég kemény.
üdv
vagy inkább: Még szerelmes is lett.
Hát ez érdekes...nem tudom, miért gondoltam úgy.
Na de mind1, mert úgysem fog sor kerülni rá :D
kösz, de elolvastam a Wikin a tartalmát, és már azon is bőgtem, szóval biztos, hogy nem nézem meg - az ottani tartalomból mindenesetre az jön le, hogy mindketten távoznak e földi létből
üdv
OK, ha láttad a végét...
a Wiki azt írja, hogy a két szerelmes elválik anélkül, hogy elárulnák egymásnak a titkukat - miután Dan eltűnik szem elől, Joan összeesik (no, az én szívemnek ennyi is elég volt a könnyezéshez) - találkát beszéltek meg szilveszter estére (egy hónappal későbbre) - az adott helyen és időpontban a csapos elképedve látja, hogy két pohár összetörik, noha senki se nincs a közelben
annyit találtam még Kay Francis életrajzában, hogy két befejezést csináltak a filmhez - egyikben a poharak csak úgy csilingelnek az üres pult előtt - a másikban ködös figurák láthatók - és még azt mondja "they used the better ending"
hm, talán mégse lenne gond, ha az utolsó egy percet megnézném ;)
szép napot kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!