Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » You'll be riding these tubs...

You'll be riding these tubs till they count 10 over you. Segítene ezt valaki lefordítani? Részletek lent.

Figyelt kérdés
egy svindler mondja az egyik cimborájának, hogy nem akarja többé ezt a csaló eletet, mindössze egy csirkefarmra lenne szüksége, és akkor tiszta eletet élne. Erre mondja a másik, hogy Stop kidding yourself, és utána azt amit a kérdésemnél írtam.

2012. aug. 13. 21:34
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem ehhez konkrétan kéne tudni az előbbi mondatokat...
2012. aug. 14. 22:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Kb. addig fogod járni ezt az utat, míg ki nem nyiffansz...

Ride tubs = ride tubular tires (ha jól tudom, van a clincher tire, a tubular tire, de olvastam már tubular clincherről is, igazából ezt egy bringás tudná profin elmondani, mi a különbség köztük, azt hiszem a sima kemping biciklin clincher van...:-))

count 10 over sb=vkire rászámolni a 10-et (KO)

Szóval vmi olyasmi jelentése van, hogy reménytelen eset, mert élete végéig ezt fogja ő csinálni, nem fog tudni megváltozni!

2012. aug. 19. 16:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2012. aug. 19. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!