Mégis mi a különbség a kávé meg a tea között????? o.O Én csomó ismerősömet láttam már kávéba pötyit tenni, teába senkit, mert nem is szoktak teázni.
2022. dec. 21. 17:50
22/29 anonim válasza:
Itt te vagy nagyon eltévedve. Pontosan azért reklámozzák főleg kávéval, mert ez a legelterjedtebb használati módja ezeknek a tablettáknak. Most húztam le egy teljes évet egy ausztriai hotelban, kis előrecsomagolt édesítő tablettáink voltak. Teához ritkábban kérték, kávéhoz rendszeresen.
Plusz a való életben is jó pár ismerősömről tudok, akik édesítővel kávéznak, nem cukorral.
2022. dec. 21. 17:52
23/29 anonim válasza:
"Kávéba nagyon ritka, hogy ilyet tesznek"
De ez csak a te süket fejedben van így, ezt próbáld megérteni, már ha nem csak trollkodsz ezzel a butaságoddal.
A valóságban rengetegen isszák édesítővel a kávét, például én is, és kb mindenhol vagy szervírozzák hozzá automatikusan, vagy megkérdik, h cukrot kérsz-e hozzá vagy édesítőt.
2022. dec. 21. 21:44
24/29 anonim válasza:
Azért egy objektív felmérés érdekelne, hogy mit hozni ki ebből, mert látszódik, hogy mindketten máshogy látjuk a dolgot. Az én köreimben egyáltalán semmilyen módon nem szokták édesítővel inni a kávét, de még ahol jártam vendéglátóhelyeket, ott sem kínáltak ilyet. Ellenben a teával, arról tudok példát, de abból sem annyira sokat, hogy azt mondjam rá, jellemző legyen.
2022. dec. 21. 22:14
25/29 anonim válasza:
"Azért egy objektív felmérés érdekelne"
Az is elég objektív, hogy egyedül te értetlenkedsz itt ezen, mindenki más számára teljesen megszokott dolog.
2022. dec. 21. 22:19
26/29 anonim válasza:
Nem, az szubjektív. A dohányos is úgy látja, hogy mindenki dohányzik körülötte, pedig nem így van. Ezért kellene egy objektív nézőpont.
2022. dec. 21. 22:44
27/29 anonim válasza:
Ha egyvalaki magánvéleményéről lenne szó, akkor lenne szubjektív. Itt viszont elég objektív tény, hogy rajtad kívül mindenki számára egy mindennapos dologról van szó.
2022. dec. 21. 22:57
28/29 anonim válasza:
Rajtam kívül ki az a mindenki? Kemény 2 felhasználó nullázott le, talán rajtuk kívül még 2 fő állt le vitatkozni velem. Két kezem sem kell hozzá, hogy megszámoljam hány fő véleménye alapján akarsz objektívnek beállítani valamit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!