Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Az, hogy édesítő (mesterséges...

Az, hogy édesítő (mesterséges édesítő tabletta kávéba), hogy van angolul?

Figyelt kérdés
Több helyen is "sweetener"-rel próbálkoztam, de csak néztek rám, mint borjú az újkapura.
2022. dec. 20. 23:07
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
88%
Mégis mi a különbség a kávé meg a tea között????? o.O Én csomó ismerősömet láttam már kávéba pötyit tenni, teába senkit, mert nem is szoktak teázni.
2022. dec. 21. 17:50
 22/29 anonim ***** válasza:
88%

Itt te vagy nagyon eltévedve. Pontosan azért reklámozzák főleg kávéval, mert ez a legelterjedtebb használati módja ezeknek a tablettáknak. Most húztam le egy teljes évet egy ausztriai hotelban, kis előrecsomagolt édesítő tablettáink voltak. Teához ritkábban kérték, kávéhoz rendszeresen.

Plusz a való életben is jó pár ismerősömről tudok, akik édesítővel kávéznak, nem cukorral.

2022. dec. 21. 17:52
 23/29 anonim ***** válasza:
87%

"Kávéba nagyon ritka, hogy ilyet tesznek"

De ez csak a te süket fejedben van így, ezt próbáld megérteni, már ha nem csak trollkodsz ezzel a butaságoddal.

A valóságban rengetegen isszák édesítővel a kávét, például én is, és kb mindenhol vagy szervírozzák hozzá automatikusan, vagy megkérdik, h cukrot kérsz-e hozzá vagy édesítőt.

2022. dec. 21. 21:44
 24/29 anonim ***** válasza:
0%
Azért egy objektív felmérés érdekelne, hogy mit hozni ki ebből, mert látszódik, hogy mindketten máshogy látjuk a dolgot. Az én köreimben egyáltalán semmilyen módon nem szokták édesítővel inni a kávét, de még ahol jártam vendéglátóhelyeket, ott sem kínáltak ilyet. Ellenben a teával, arról tudok példát, de abból sem annyira sokat, hogy azt mondjam rá, jellemző legyen.
2022. dec. 21. 22:14
 25/29 anonim ***** válasza:
79%

"Azért egy objektív felmérés érdekelne"

Az is elég objektív, hogy egyedül te értetlenkedsz itt ezen, mindenki más számára teljesen megszokott dolog.

2022. dec. 21. 22:19
 26/29 anonim ***** válasza:
Nem, az szubjektív. A dohányos is úgy látja, hogy mindenki dohányzik körülötte, pedig nem így van. Ezért kellene egy objektív nézőpont.
2022. dec. 21. 22:44
 27/29 anonim ***** válasza:

Ha egyvalaki magánvéleményéről lenne szó, akkor lenne szubjektív. Itt viszont elég objektív tény, hogy rajtad kívül mindenki számára egy mindennapos dologról van szó.

2022. dec. 21. 22:57
 28/29 anonim ***** válasza:
Rajtam kívül ki az a mindenki? Kemény 2 felhasználó nullázott le, talán rajtuk kívül még 2 fő állt le vitatkozni velem. Két kezem sem kell hozzá, hogy megszámoljam hány fő véleménye alapján akarsz objektívnek beállítani valamit.
2022. dec. 21. 23:17
 29/29 anonim ***** válasza:
Akarod mondani, 11 fő?
2022. dec. 21. 23:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!