11/39 anonim válasza:
De csak szerettem volna az bármire utalhat ember.... Annyira megakartam köszönni ->mint nagyon szépen. Nehéz ez látom. Végülis gyk oldalon vagyunk. Nem fogok olyannal vitatkozni aki még a hibát sem veszi észre. Úgy se fogsz mondatokat fordítani másoknak hála Istennek.
12/39 A kérdező kommentje:
Úgy se vagy úgyse?
2022. dec. 24. 20:21
13/39 anonim válasza:
Ennek a #7-nek és #11-nek limitált angol tudása van. So very much jó nyelvtanilag, legfeljebb nem túl sűrű, mert olyan kis túlzás.
14/39 anonim válasza:
Ebben a mondatban még mindig nyelvtanilag helytelen, mert olyan kis túlzás. Köszönöm, hogy okosabb vagy. Mint magyarban a “de viszont”? Nyelvtanilag akkor ez is helyes nem? Hát nem! Na én limitáltan lépek tovább😀
Ui.: Csak szerettem volna!🙂
15/39 anonim válasza:
De azt te itt Kispuskaporosban ülve gondolod önhatalmúan az angol szóhasználatról, hogy az helytelen. Hát használják, na. Sajtóban, satöbbi. Akár de viszont, akár nem.
16/39 anonim válasza:
Feleségem angol tanár te Nagypuskaporosi. Mondjam meg neki, hogy dobja ki a kukába a diplomáját? Linkelhetsz is kedves sajtó! Gondolom nem lesz nehéz bizonyítani:) Ja kérlek hivatalos részt és ne a kinti Győzikétől. Mutasd hol találkozol vele:) Várom.
17/39 anonim válasza:
Anglia melyik részéből való a feleséged?
19/39 anonim válasza:
Leírtam. Olvasni nem tudsz? Feleségem magyar, de van amerikai rokonom, ha érdekel. Mivel kint született ahogy a családja is így biztosra mehetünk, hogy tud angolul. Úgy is felköszöntöm:) Link?? Miért nincs? Azt állítod hivatalos. De hol? Anglia melyik részén? :D
20/39 anonim válasza:
Nyelvtanilag még mindig helytelen, de hétköznapi használatban előfordulhat. Szóval én még mindig várom a hivatalos verziót. Kérem a linket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!