Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Helyesen fordítottam le...

Helyesen fordítottam le angolra ezt az idézetet?

Figyelt kérdés

Magyarul:

Sokszor szeretsz olyat, aki nem is sejti érzelmeidet, és mégis oly hű maradsz hozzá, mintha viszonoznák a szerelmedet.

Ahogy lefordítottam:

Many times you love someone who doesn't even know your feelings and yet you remain as loyal to him as if your love was reciprocated.

Egyébként én férfi vagyok és egy nőre célzok, a ragozásokban nem vagyok valami jó. Szóval nem biztos hogy helyes. 😅

2022. nov. 21. 15:59
 1/4 anonim válasza:
Szia! Szerintem jó:)
2022. nov. 21. 19:57
 2/4 anonim ***** válasza:

loyal to HER ez mindenkepp lenyeges amiatt, amit leirtal magadrol. Volna meg mas javitando is, de ez az, ami nagyon kritikus tevedes.

(A szerelem viszonzasat a RETURN igevel szoktak leggyakrabban kifejezni.)

2022. nov. 22. 04:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Sokszor - often
2022. nov. 26. 13:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Helyesen igy:

Sokszor szeretsz olyat, aki nem is sejti érzelmeidet, és mégis oly` hű maradsz hozzá, mintha szerelmed viszonozva lenne.

Angolban ha nem tudjuk, vagy nem akarjuk mondani a nemet, akkor “them”.

You often love someone who doesn't even suspect your feelings, and yet you remain so faithful to them, as if your love is reciprocated.

2022. nov. 26. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!