Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Nyelvvizsga amnesztia Júniusba...

Nyelvvizsga amnesztia Júniusban? Van rá esély? Szerintem az idei végzősök még megérdemelnék, mert vastagon benne voltak a Covidban. Ezenkívül a háború gazdasági hatásai miatt is indokolt lenne. Nem áll mindenki olyan jól anyagilag, mint a többség.

Figyelt kérdés
Sajnos elég szűkösen állok anyagilag, ezért nem tudom megengedni magamnak, hogy kifizessem a Május eleji nyelvvizsga díját, amivel még végső soron meg tudnám szerezni a diplomámat a nyáron. Ennek következtében a gyakornoki állásomból sem fognak tudni felvenni főállásba a nyártól, így elveszíteném a jelenlegi jó munkahelyem, ahol szeretek is dolgozni.

2022. ápr. 4. 14:21
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
70%
Én komolyan kb minden nap sírok emiatt, hogy hogy fogom kifizetni, most 60ezer körül vagyok, szüleim nem tudnak segíteni..
2022. máj. 17. 21:27
 52/59 anonim ***** válasza:
63%
Sajnos én is jó nagy szarban vagyok. Idén fogok végezni és az mesterszak ahol tanulok, két középfokút követel. De mivel sajnos a szüleim anyagilag mostmár nem nagyon tudnak támogatni, ezért a legjobb nyilván az lenne, hogyha egyetem után minél hamarabb elkezdenék dolgozni, ugyanakkor tudtommal az én szakomon van egy szabály, hogyha az államvizsgához képest legkésőbb jövő nyárig nem szerzem meg a diplomát, akkor vissza kell fizetnem az állami ösztöndíj felét. És hát részmunkaidő mellett nem fogok tudni egy éven belül nyelvvizsgát tenni, maximum akkor van esély rá, hogyha júliustól mindennap orrvérzesig csak nyelvet tanulok, aztán jövő április májusban leteszem, dehát akkor miből fogom fedezni???
2022. máj. 25. 19:28
 53/59 NForest válasza:
59%
Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy. Részmunkaidő mellett szerintem van esélyed jól megtanulni a nyelvet. Szaknyelvből kell vizsgáznod?
2022. máj. 25. 22:11
 54/59 anonim ***** válasza:
31%
Nem, sima általános. Viszont ha dolgozok, akkor jövő nyárig biztos nem lesz nyelvvizsga, magyarul tuti vissza kell majd törlesztenem nem kevés pénzt.
2022. máj. 25. 23:15
 55/59 anonim ***** válasza:
31%
én sem értem, legalább az ilyen esetekben segíthetne a kormány...
2022. máj. 26. 02:43
 56/59 NForest válasza:
100%
A nyelvet nulláról kell tanulnod? Ha nem, akkor 3-4 hónap alatt megvan, ha minden nap tanulsz rá! Szerintem menni fog! :)
2022. máj. 26. 08:12
 57/59 anonim ***** válasza:
31%
Az a baj, hogy en is akkor tudnek nekiállni, ha lenne ennyi sporolt penzem…ja, ebben az orszagban sosem lesz annyi sporolt penzem:DDD vicces, hogy az emberek a lelkuket eladjak, de a pofamba dorgolik a nyelvvizsga arakat ilyen elszabadult piac mellett. Inkabb ne dolgozzak egy percet se a szakmamba…
2022. máj. 27. 05:29
 58/59 anonim ***** válasza:
68%

Amikor beadtad a jelentkezésedet az egyetemre, már akkor tudtad, hogy hány nyelvvizsga szükséges a diplomádhoz. Ez több éve volt. Most még ott rinyálsz a gyakorin. Csinálj egy eszperató vagy lovári nyelvvizsgát! Az téged minősít hogy nem spóroltál össze 60 ezer forintot ezen évek alatt. Én az előző nyelvvizsga amnesztiával sem értettem egyet.

Igaz nekem csak egy nyelvvizsgám van, de nem volt egy lehetetlen küldetés megszerezni.

2022. máj. 27. 06:32
 59/59 anonim ***** válasza:
31%
az orvosi egyetem nagyon drága, minden pénzem felemésztette, plusz a gyakokon sem kapok pénzt nyáron
2022. máj. 27. 07:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!