2022-es nyelvvizsga amnesztiával kapcsolatban ,milyen hivatalos szerveknek írtatok ? Kaptatok választ ?
Figyelt kérdés
Fontos ,hogy egyre több emberhez eljusson a petíció és hogy beszéljenek róla . Ezzel kapcsolatban ki milyen lépéseket tett ? Kiknek érdemes írni ?2022. jan. 12. 18:12
1/55 anonim válasza:
Nekem nem fontos. Én képes vagyok megtanulni 1-2 nyelvet, ha már diplomás vagyok.
2/55 anonim válasza:
miért lenne fontos? szánalmas inkább
3/55 anonim válasza:
írjál az edulinenak, meg a havg-telex-444 szentháromságnak, azok nagyon szeretnek ilyen baromságokon hisztizni... teszitek a fejeteket hogy húdeértelmiségi diplomás kölykök vagytok, de egy nyelvet nem bírtok társalgási szinten megtanulni... és az apám még azon depressziózik, hogy végül nem tartozom közétek XD
4/55 anonim válasza:
Kedves harmas: irja ezt egy olyan aki tavaly azert kampanyolt es “hisztizett”, hogy az ev vegi jegyek alapjan allitsak ki az erettsegi bizonyitvanyat? Razod a rongyot de az a kategoria lehetsz aki az anyjat is eladna azert, hogy dolgoznia ne kelljen:D megkerdeznem a korod de nem teszem, masfelol kitudja valos lenne e, de igy a hozzaszolasodbol itelve egy most vegzos gimnazista lehetsz akit nem vettek fel sehova, VAGY egy olyan apuci es anyuci “hudeertelmisegi diplomas” kolyke aki a szulok igenyeinek, elvarasainak nem tud megfelelni.
5/55 anonim válasza:
Megy a nyafi a nyelvvizsga mentességért, közben egy unióban élünk. Idejön egy külföldi és lassan ott tartunk, hogy a szentlélek se tudja útba igazítani, mert egy árva nyelvet nem beszél még alapfokon se, mert covid van.. Ja…….
6/55 anonim válasza:
Tényleg gáz. Annyi nyelvvizsga van már a piacon, arra se vagytok képesek, hogy a számotokra legkönnyebbet megtaláljátok és lenyelvvizsgázzatok tisztességesen. Kérem a piros gombot.
7/55 anonim válasza:
utolsó: ja a diploma már nem is számít, mi? az se mindig ugyanaz
8/55 anonim válasza:
Miről beszélsz? :D
Aki közoktatás+ egyetem alatt nem tudott összehozni egy nyelvvizsgát, az bújjon a sarokba.
9/55 anonim válasza:
Egy alapszak 3-3,5 év. Ha valakinek fontos annyira a diplomája, hogy kézhez kapja, akkor ennyi idő alatt képes annyi áldozatra, hogy legalább a leggagyibb nyelvvizsgán átverekedje magát, még akkor is, ha századjára sikerül.
10/55 anonim válasza:
vagy olyan nehéz a diploma, hogy nincs is ideje, arra nem gondolsz? nm minden szak egyforma, kiváncsi vagyok , hogy egy orvosi, gyógyszerészeti mellett neked mennyi időd lenne rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!