Mennyi az esélye ,hogy 2022-ben lesz nyelvvizsga amnesztia ?
Sziasztok !
Szerintetek van rá lehetőség ,hogy 2022-ben is át lehessen venni a diplomát nyelvvizsga nélkül ?
Személy szerint nagyon nehezen megy a nyelv , hiába tanulom nem sikerül , viszont végzős egészsegügyis hallgató vagyok és a kirendelések miatt is nagyon meg van nehezítve a helyzet ... Az elmúlt covidos időszakban is sok személyes nyelvoktatasi helyre sem tudtam menni , online nyelvtanulás pedig számomra nagyon nehéz. Persze igyekszem de jelenleg esélyét sem látom ,hogy ebből nyelvvizsga legyen így diplomaosztóra . Van bármi esély is rá ,hogy az elmúlt időt és a jelenlegit is figyelembe vegyék az amnesztiához ?
nekünk volt amnesztia, szerintem igazságtalan, h. nektek is nem adják meg.
tombol a vírus, rengetegen meghalnak, nem értek azzal egyet, h. minden oké ezen a fronton.
ezt a rohadt rendszert végképp offolni kéne, egyedül ebben a szerencsétlen országban van ilyen...
Szerintem van rá esély.
Nem a kérdésedre válasz, de ha anyagilag megteheted, akkor ajánlom, hogy keress fel egy jó online magántanárt (Skypeon keresztül szoktak tanítani), nekem ez is bevált, sokat lehet így fejlődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!