Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » 2022-es nyelvvizsga amnesztiáv...

2022-es nyelvvizsga amnesztiával kapcsolatban ,milyen hivatalos szerveknek írtatok ? Kaptatok választ ?

Figyelt kérdés
Fontos ,hogy egyre több emberhez eljusson a petíció és hogy beszéljenek róla . Ezzel kapcsolatban ki milyen lépéseket tett ? Kiknek érdemes írni ?

2022. jan. 12. 18:12
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
88%

Én aláírtam a petíciót. [link]

tavaly is.

Eszperantóból szereztem nyelvvizsgát a diplomához, nem dolgoztam egy percet sem a végzettségemben, mert mire végeztem, addigra rájöttem, hogy nem nekem való. Igen, elb.m 5 évet. Aztán másoddiploma, ott is elfogadták az eszperantót, viszont munkakeresésnél, munkahelyen fontos a nyelv, munkahelye válogatja. A lényeg, tanultam ahogy tudtam, összejött a nyelvvizsga, a nyelvvizsgára tanultam és nem a nyelvtudásért, szóval rezgett a léc, de meglett, a melóhelyen ennyi elég. Aztán 2 éve elkezdtem németül tanulni önszorgalomból, de sokkal jobban megszerettem, nagyobb a sikerélményem is. Foglalkozok vele, van vele célom. Szóval, mindennek ellenére, mindentől függetlenül támogatom, hogy töröljék már el végre ezt a marh.ságot, hogy kell a nyelvvizsga a diplomához. Diploma-diploma nem uaz, nem kell minden diplomás munkahelyre nyelvtudás, ettől nem nézem le egyik munkahelyet sem. Ha pedig fontos - élő példa én(is) - majd megtanuljuk, ki jobban, ki mégjobban.

Töröljék el végre, legyen az egyetemi bemenetelhez feltétel. Úgyis már a 14 évesek is szaladnak nyelvvizsgázni, majd eljutunk oda, hogy az érettségihez is nyelvvizsga kell.

2022. febr. 14. 17:35
 32/55 anonim ***** válasza:
Az egyetemi bemenetelhez se legyen követelmény...
2022. ápr. 13. 23:05
 33/55 A kérdező kommentje:

Újabb petíció

[link]

2022. ápr. 13. 23:07
 34/55 anonim ***** válasza:
100%
31. Persze-persze, bemeneti követelményként rögtön legyen feltétel. No comment... Egy kicsit ellentmondásos a véleményed, miközben aláírtad a petíciót. Amíg vannak olyan állami iskolák, ahol nem adottak a feltételek, addig ne legyen kötelező az az átkozott nyelvvizsga. De nyilván ez az elfogadott, hogy tömje az ember a külső nyelvvizsgabázisok zsebét nem kevés pénzzel.
2022. ápr. 14. 17:43
 35/55 anonim ***** válasza:

34#

31. vok, igazad van, butaságot írtam. A 14 évesek még messze vannak az érettségitől.

33# köszi, megnézem és írom is alá.

2022. ápr. 14. 19:51
 36/55 anonim ***** válasza:
62%
Már ne haragudjatok, de szerintem a választások után pont leszarja a nyelvvizsgákat. Ha annyira akarta volna, akkor kampányidőszakban bejelenti, hogy még több szavazatot szerezzen, de most…
2022. ápr. 14. 22:40
 37/55 anonim ***** válasza:
Ja meg januári a kérdés, április közepe van. Ennyi idő alatt tök sokat lehetett volna készülni.
2022. ápr. 14. 22:41
 38/55 anonim ***** válasza:

Akkor ez ennyi volt? Mit tudunk mèg tenni??

Engem konkrétan kirúgnak ősszel ha nem tudom felmutatni a diplomámat...

2022. ápr. 21. 20:58
 39/55 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló !

Én még mindig ezen agyalok ,hogy mit lehetne tenni mert alattam is rezeg a léc ... Ez nem maradhat csak úgy ennyiben hogy az ITM bejelentette aztán mindenki elfogadóan hallgat ...

2022. ápr. 21. 23:05
 40/55 anonim ***** válasza:

31. vok

39. felesleges lett volna ezzel kampányolni, megvolt a biztos győzelem enélkül is.

Tenni semmit nem lehet, ha a kormányból vmelyik gyerkőcének kellene a nyelvvizsga, akkor elegendik idén is és kész.

2022. máj. 2. 18:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!