Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » 2022-es nyelvvizsga amnesztiáv...

2022-es nyelvvizsga amnesztiával kapcsolatban ,milyen hivatalos szerveknek írtatok ? Kaptatok választ ?

Figyelt kérdés
Fontos ,hogy egyre több emberhez eljusson a petíció és hogy beszéljenek róla . Ezzel kapcsolatban ki milyen lépéseket tett ? Kiknek érdemes írni ?

2022. jan. 12. 18:12
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
63%
Akkor javaslom, hogy akinek nem ér meg ennyit egy diploma, az inkább engedje el. Ami fontos az embernek, arra mindig van ideje.
2022. jan. 13. 23:13
 12/55 anonim ***** válasza:
18%
négyes, én vagyok az a kitagadott gyerek, aki eltartja magát huszonegy éves kora óta, miközben az apja otthon sír, hogy mért nem lett belőlem is nyomi kis értelmiségi, aki ülne otthon, tenné magát a diplomájával meg a milliós adósságával, mert ugye nem azért van csini papírja hogy elmenjen dolgozni, és arra is képtelen, hogy megtanuljon egy nyelvet társalgási szinten. két szakmám van, két felsőfokom meg egy közepem, kezdem a negyedik idegennyelvemet, és igen, tényleg nem értem, hogy akkor tkp mi is olyan különleges a diplomás kölykökben, ha negyedannyira se képesek mint én... (de, persze, tudom, apuci sok pénzét el lehetett verni arra a papírra)
2022. jan. 13. 23:14
 13/55 anonim ***** válasza:
76%
nekem a szak fontosabb volt mint a nyelvvizsga, űígy az nem fért bele
2022. jan. 13. 23:15
 14/55 anonim ***** válasza:
28%
Na 10-es, azért aki orvosira jelentkezik az kb. alapból úgy megy oda, hogy két nyelvvizsga vagy egy felsőfokú, hogy meglegyen a plusz pont.
2022. jan. 13. 23:16
 15/55 anonim ***** válasza:
39%
Diploma mindenkinek kéne, de teljesíteni hozzá a feltételeket már nem mindenki akarja. Szép világ! Még most is el lehetne kezdeni készülni nyelvvizsgára 0,5-1 év csúszás nem csúszás. Max. annyival később állítják ki a diplomát
2022. jan. 13. 23:22
 16/55 anonim ***** válasza:
93%
14-es nem, 2 emelttel kimaxolva az, úgyhogy nem számít bele a nyelvvizsga, de az emeltek annál inkább, sőt nagyon jóra meg kell írni
2022. jan. 13. 23:43
 17/55 anonim ***** válasza:
32%
#12:ne vergodj:D ne csinald a host masok szazezres tandijat is kepesek kitermelni es kifizetni apuci meg anyuci nelkul, szerintem attol, hogy van egy asztalos meg egy szakacs vegzettseged es apad is kitagadt mert szuklatokoru meg nem te szartad a spanyolviaszt. Nem kell leugatni azt akinek nincs nyelvvizsgaja csak azert nert neked ketto van mert ettol meg valoszinu egy gykgyszer kivaltasahoz is topa lehetsz..
2022. jan. 13. 23:44
 18/55 anonim ***** válasza:
86%

Kedves kérdező! Én azt tanácsolom, tedd meg a tőled telhetőt az ügy érdekében, esetleg fogj össze olyan emberekkel, akik látod, hogy itt vagy facebookon szintén a nyelvvizsga amnesztia mellett állnak.

Biztos, hogy nagyon nehéz gyógyszerészeti mellett nyelvet tanulni főleg, hogy gondolom még mindig zajlanak a kirendelések.

Ha néha olvasol egy-egy cikket, vagy megnézel egy angol filmet már sokat segíthet. Ezzel, hogy itt teszel fel kérdéseket, a saját önbizalmad rombolod, mert olyan mocskolódás megy minden ilyen bejegyzés alatt, hogy az szánalmas.

És az orvosira tényleg nem számított be egy nyelvvizsga sem a felvételibe, tehát hülyeség az állítás, hogy nekik kettő is van.

2022. jan. 14. 00:42
 19/55 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló !

Köszönöm szépen a kommentedet , és tanácsodat .

A többi vádaskodó , alpári kommentelőnek pedig üzenem ,hogy örüljenek annak ,hogy nincsenek abban a helyzetben mint egyes hallgatók .

Rentgeteg oka lehet hogy amnesztiát szeretnénk. Amikbe ők bele se tudnak gondolni .

Továbbá ha valami nem tetszik akkor nem kell kommentelni , ez ilyen egyszerű .

Ne akadjunk már ki ennyire , vagy ha még is akkor az tisztelettel megírt komment legyen , ne ilyen alpári stílusú mint ahogy sok komment itt olvasható .

2022. jan. 14. 11:10
 20/55 anonim ***** válasza:
27%
Persze, orvosin kb. 0% a nyelvvizsga nélküliek aránya. A világ angolul zajlik már, fel nem foghatom, hogy az a réteg, aki a kultúrát és a tudást testesiti meg, hogy nem képes beiratkozni egy nyelvtanfolyamra, vagy saját maga megtanulni egy nyelvet. (Nincs néhány ékezetem, mielőtt ezért kapnám a savat)
2022. jan. 14. 11:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!