Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » 2022-es nyelvvizsga amnesztiáv...

2022-es nyelvvizsga amnesztiával kapcsolatban ,milyen hivatalos szerveknek írtatok ? Kaptatok választ ?

Figyelt kérdés
Fontos ,hogy egyre több emberhez eljusson a petíció és hogy beszéljenek róla . Ezzel kapcsolatban ki milyen lépéseket tett ? Kiknek érdemes írni ?

2022. jan. 12. 18:12
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
100%
Sikerült!:)
2022. dec. 8. 10:28
 42/55 anonim ***** válasza:

31. vok, 41#

Bizony:)

2022. dec. 8. 21:35
 43/55 anonim ***** válasza:
0%
Meg lehet könnyebbülni, most már nem vagytok rákényszerítve, hogy diplomásként el tudjatok mondani 5 mondatot egy képről, írni egy levelet arról, hogy milyen volt a nyaralás és meghallgatni egy rádió interjút. Tényleg, hatalmas kihívás volt, de elhárult.
2022. dec. 9. 08:49
 44/55 A kérdező kommentje:
kedves 43-as válaszoló ! Ez mind megy papír nélkül is , ezen ne aggódj ! :)
2022. dec. 9. 09:46
 45/55 anonim ***** válasza:
Nem megy, mert aki nem tud megcsinálni egy nyelvvizsgát, az a nyelven sem tud az adott szinten. Fordítva már nem igaz, sokan vannak, akiknek úgy sikerül, hogy nem tudnak a nyelven, de ez ebből a szempontból lényegtelen.
2022. dec. 9. 09:48
 46/55 anonim ***** válasza:
Én pl nem nem tudom megcsinálni,hanem pénzem nem igazán van egy 2. Nyelvvizsgára most (igen nálunk 2 nyelvből kell) ,ugyanis nemrég vettem lakást és elég magas a hitel törlesztője,a lakást pedig felújítom közben. Kinek van pénze most lassan egy 100 ezres nyelvvizsgára??
2022. dec. 9. 11:15
 47/55 anonim ***** válasza:
0%
Hol 100 ezer egy nyelvvizsga? :D nagyon max a 40. De nem az ilyen helyzetekről beszélek, amikor két nyelvvizsga kell, hanem arról, hogy egy diplomás értelmiségi nem tud átmenni egy origo B2-n. Hihetetlen
2022. dec. 9. 11:47
 48/55 anonim ***** válasza:

Felkészítőkkel hidd el van az több is mint 100ezer. (Nekem felsőfokú kellett mindkét nyelvből,az van annyi úgy.)

Jó nyilván, én sem arról beszéltem,hogy egy sima B2 gondot kell okozzon. Az valóban azért egy minimum elvárás lenne,nálunk pl angolul van a céges kommunikáció,B2 nélkül kb. emailezni se tudsz.

2022. dec. 9. 14:10
 49/55 anonim ***** válasza:
nekem most kb 70 ezrem van a kártyámon, csak a pénzhiány tudod nagyon nagy stresszt, szorongást okoz pluszban az amúgyse könnyen elviselhető vizsgadrukkhoz.
2022. dec. 9. 14:47
 50/55 anonim ***** válasza:
49-es: most ne vicceljünk már egymással. Én értem az AKTUÁLIS élethelyzeted, de nem hiszem, hogy csak ebben az 1-2 évben tudsz nyelvvizsgát tenni, előtte is tehettél volna és utána is fogsz tudni, ha majd összeszeded magad jobban.
2022. dec. 9. 18:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!