Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » 2022-es nyelvvizsga amnesztiáv...

2022-es nyelvvizsga amnesztiával kapcsolatban ,milyen hivatalos szerveknek írtatok ? Kaptatok választ ?

Figyelt kérdés
Fontos ,hogy egyre több emberhez eljusson a petíció és hogy beszéljenek róla . Ezzel kapcsolatban ki milyen lépéseket tett ? Kiknek érdemes írni ?

2022. jan. 12. 18:12
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
93%

Nekem az egyetem és a külön tanár (igen,mert jártam végig külön nyelvtanárhoz is) 2 évig online volt a korona miatt. 1 évet volt személyes oktatásom az egyetemen. Az online nyelvórák SEMMIT nem értek!

Angolból van felsőfokom,úgy mentem már az egyetemre hogy megvolt, viszont nálunk 2 felsőfok a követelmény. Olasz a 2.nyelvem és nem tudtam lenyelvvizsgázni , jövőhéten lesz a záróvizsgám.

Azokkal kezdtem az egyetemet akik 6 féléves képzésen voltak és nyáron megkapták a diplomát a nyelvvizsga miatt. Én 7 félévesen vagyok,mert nálunk a gazdasági szakon külön félév van a szakdogára+szakmai gyakorlatra.

Borzasztóan igazságtalannak tartom az egészet,hogy nekik odaadták de nekünk,akik velük kezdtek,nem!

Komolyan hol itt az igazság tényleg? Ez a korrupt ország és vele együtt a szervezetek, úgy siralmas az egész,ahogy van.

Lehet itt azzal jönni,hogy lusta vagyok, de tegye fel a kezét aki online oktatásban képes lenne egy 2.nyelvet megtanulni a semmiről felsőfokig. Úgy,hogy a nyelvtanár 60 éves és egész óra alatt a teamset buzerálta,hogy ne dobja ki 2 percenként.

2022. jan. 21. 23:45
 22/55 anonim ***** válasza:
76%
Teljesen igazad van.
2022. jan. 22. 00:16
 23/55 anonim ***** válasza:
42%
Nagyon nem fér, de biztos vagyok benne, hogy mi is megkapjuk, komolyan mindennap imádkozom érte...
2022. jan. 22. 00:24
 24/55 anonim ***** válasza:
100%
21-es, mondjuk egy szakmai kozeppel is ki tudtad volna váltani, az még egyszerűbb is mint a sima C1, mert csak bizonyos témák jöhetnek elő és jól rá lehet készülni
2022. jan. 22. 01:33
 25/55 Nyalka Eszter válasza:
55%
2022. jan. 22. 18:40
 26/55 anonim válasza:
53%
Azért az jusson már eszébe azoknak, akik azzal dobálóznak, hogy egy nyelvvizsgát ne tudjon már összehozni, aki elvégez egy egyetemet, hogy hányan is kapták meg nyelvvizsga nélkül a diplomájukat úgy, hogy csak az ölükbe hullott? Milyen alapon kérnek ezután nyelvvizsgát, ha mindenki megkapta anélkül is 15 évre visszamenőleg? Hol van akkor itt a társadalmi igazságosság? Egyébként nekem pl. az előző diplomámhoz nem kellett, öreg róka vagyok, de mivel a hatályos törvények szerint garantált bérminimum és 10 % oktatást segítőnek járó pótlék a fizetésem (tehát, mintha csak a középfokú pedagógiai végzettségem lenne), ezért elvégeztem egy ped. szakot is, hátha embernek néznek! De, nincs nyelvvizsgám! Miért tanuljak még (eddig 22,5 évet ültem iskolapadban összesen, elegem van belőle!!!) nyelvet is, ha mások enélkül is hozzájutottak a diplomájukhoz?
2022. jan. 29. 13:58
 27/55 anonim ***** válasza:
28%
26 pontosan, mert ez a feltétele a diplomának, amit már a jelentkezés előtt tudtál.
2022. jan. 29. 14:00
 28/55 anonim ***** válasza:
35%
Előző nyugi itt a válasz: rosszindulat, ennyi. Örüljenek, hogy a munkapiacon érvényesülnek oda ahová feltétel a nyelvvizsga (de nem mindenhol kell). Innentől kezdve a többiektől sajnálni az ünnepélyes diplomaosztót nagyon nagy rosszindulat.
2022. jan. 29. 14:02
 29/55 anonim válasza:
53%
27 Mint az a több ezer ember, aki megkapta nyelvvizsga nélkül is!
2022. jan. 29. 14:08
 30/55 anonim ***** válasza:
64%
Kedves 26-os: vegre valaki atlatja mar a helyzetet. A sok rosszindulatu komment kozott jol esik az embernek ilyent olvasnia. Igen, valojaban itt mar inkabb az egyenloseg elvevel van problema, ami eleg kemenyen serult…a sok haborgo pedig aki azon aggodik, hogy hogyan fognak idegen nyelvu szakirodalmat olvasni, hogyan fognak idegen nyelvu konferencian reszt venni beloluk valojaban a szimpla rosszindulat szol..legalabbis erdekel, hogy miota lett olyan egyutterzo leny a magyar, aki a masikat sajnalja, amiert az nem fog tudni idegen irodalmat olvasni. Az a magyar, aki amugy nyilt utcan elsetalna egy jardan fekvo diabeteszes mellett..
2022. jan. 29. 14:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!