2022-es nyelvvizsga amnesztiával kapcsolatban ,milyen hivatalos szerveknek írtatok ? Kaptatok választ ?
Nekem az egyetem és a külön tanár (igen,mert jártam végig külön nyelvtanárhoz is) 2 évig online volt a korona miatt. 1 évet volt személyes oktatásom az egyetemen. Az online nyelvórák SEMMIT nem értek!
Angolból van felsőfokom,úgy mentem már az egyetemre hogy megvolt, viszont nálunk 2 felsőfok a követelmény. Olasz a 2.nyelvem és nem tudtam lenyelvvizsgázni , jövőhéten lesz a záróvizsgám.
Azokkal kezdtem az egyetemet akik 6 féléves képzésen voltak és nyáron megkapták a diplomát a nyelvvizsga miatt. Én 7 félévesen vagyok,mert nálunk a gazdasági szakon külön félév van a szakdogára+szakmai gyakorlatra.
Borzasztóan igazságtalannak tartom az egészet,hogy nekik odaadták de nekünk,akik velük kezdtek,nem!
Komolyan hol itt az igazság tényleg? Ez a korrupt ország és vele együtt a szervezetek, úgy siralmas az egész,ahogy van.
Lehet itt azzal jönni,hogy lusta vagyok, de tegye fel a kezét aki online oktatásban képes lenne egy 2.nyelvet megtanulni a semmiről felsőfokig. Úgy,hogy a nyelvtanár 60 éves és egész óra alatt a teamset buzerálta,hogy ne dobja ki 2 percenként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!