Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Nyelvvizsga amnesztia Júniusba...

Nyelvvizsga amnesztia Júniusban? Van rá esély? Szerintem az idei végzősök még megérdemelnék, mert vastagon benne voltak a Covidban. Ezenkívül a háború gazdasági hatásai miatt is indokolt lenne. Nem áll mindenki olyan jól anyagilag, mint a többség.

Figyelt kérdés
Sajnos elég szűkösen állok anyagilag, ezért nem tudom megengedni magamnak, hogy kifizessem a Május eleji nyelvvizsga díját, amivel még végső soron meg tudnám szerezni a diplomámat a nyáron. Ennek következtében a gyakornoki állásomból sem fognak tudni felvenni főállásba a nyártól, így elveszíteném a jelenlegi jó munkahelyem, ahol szeretek is dolgozni.

2022. ápr. 4. 14:21
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
13%
Mit lehetne még tenni ? Bármi aminek van esetleg esélye ?
2022. máj. 1. 23:23
 42/59 anonim ***** válasza:
62%
Akkor ez ennyi volt tényleg szerintetek?
2022. máj. 8. 16:15
 43/59 anonim ***** válasza:
14%
Hát sztem ki kéne kérni az adatokat, legalább..
2022. máj. 8. 16:23
 44/59 anonim ***** válasza:
25%
Hogy mennyi diploma ragad a így be..
2022. máj. 8. 16:23
 45/59 anonim ***** válasza:
90%
Nem egyszerűbb lenne leülni tanulni és megcsinálni a nyelvvizsgát?
2022. máj. 8. 16:28
 46/59 anonim ***** válasza:
84%
De, csak majd csak államvizsgát után.
2022. máj. 8. 19:01
 47/59 anonim ***** válasza:
0%
*államvizsgát, majd nem gondolod hogy 2t egyszerre..
2022. máj. 8. 19:02
 48/59 anonim ***** válasza:
90%

Én amúgy is meg akartam csinálni a nyelvvizsgát.

Engem egyedül az igazságtalanság zavar. Hogy visszamenőleg 15 évre miért adták meg?

Szeretném ha most azoktól akkor meg mind visszakérnék a diplomát,akinek nincs nyelvvizsga...

2022. máj. 8. 20:17
 49/59 anonim ***** válasza:
69%

Az adatokra én is kíváncsi lennék , mert szerintem bőven van diploma ami idén nem lesz kiadva .

A legnagyobb igazságtalanság ,hogy idén nem adják meg .

2022. máj. 12. 07:39
 50/59 anonim ***** válasza:
58%
49-es valaszolonak reflektalnek: meg az is eleg igazsagtalan, hogy nem eleg az, hogy az elet is dragabb lett, meg szembesulni kell a nem kicsit magas nyelvvizsga tanfolyam es vizsga arakkal is.. tenyleg erdekelne ebben az orszagban hol az igazsag?! Imadom, hogy a TV-ben masokat nem kerdeznek, mint nyelvviskola vezetoket, nyelvtudasert egyesulet vezetojet, meg jo, hogy rendre azokat kerdezik akiknek anyagi erdeke fuzodik a nyelvvizsga maffiahoz. Sir a szajuk, hogy hany diakot buktak az amnesztia miatt es bajban vannak a kozpontok. Nem csak ez a szegmens sinylette meg a covidot, de a munkanelkuli vendeglatosokkal, vagy azokkal a vendeglato egysegekkel ahol le kellett huzni a rolot, vagy csak potolhatatlan bevetel kieses keletkezett azokkal foglalkozik valaki vagy csak a szegeny nyelviskolakat kell sajnalni?! De sorolhatnam, hogy a szolgaltatas teren, turizmus teren, kereskedelem teren is lenne boven kiket kompenzalni. Orulok, hogy ilyen nehez idokben azt hiszik, hogy valakinek tenyleg a nyelvvizsga kifizetese a prioritas. Igen, talan ott ahol anyuci meg apuci kipengeti az arat, de ahol megelhetesi problemak vannak ott nem biztos, hogy a folos eroforrasaimat a nyelvvizsgara akarom elherdalni. Nevetseges. Aztan lehet jonni, hogy ez a kovetelmeny, meg, ha masnak kellett akkor kelljen a mostaniaknak is. Erdekes a nyelvvizsga nelkuli diplomat mindenki irigyli, de a 2022-es nyelvvizsga tarifakat senki?!
2022. máj. 17. 21:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!