Nyelvvizsga amnesztia Júniusban? Van rá esély? Szerintem az idei végzősök még megérdemelnék, mert vastagon benne voltak a Covidban. Ezenkívül a háború gazdasági hatásai miatt is indokolt lenne. Nem áll mindenki olyan jól anyagilag, mint a többség.
Én még reménykedek benne. Komplex nyelvvizsgám nincs, csak az írásbeli része nincs meg. Igazságtalannak tartom, hogy az elmúlt két évben nyv nélkül lehetett diplomát kapni, főleg olyannak, aki 10 éve végzett és semmit se tett érte... És ha addig nem tett semmit ezután se fog, hisz megvan. Ez nem csak velem, veled kicseszés, hanem azzal is, aki szintén vért izzadva szerezte meg. Én tervezem, hogy megcsinálom, de végzős évemben már nehezebb lett volna.
A remény hal meg utoljára. Lehet van ebben biznisz is, hogy riogatják a népet, mennek és csinálják, pénzt kap a nyelvsuli, aztán majd előtte 2 nappal benyögik, hogy most még lehet, vagy legalább az egyik résszel rendelkezned kell. Azért Covid után nem lehet egyből visszatérni a normálisba semmilyen téren se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!