Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Nyelvvizsga amnesztia Júniusba...

Nyelvvizsga amnesztia Júniusban? Van rá esély? Szerintem az idei végzősök még megérdemelnék, mert vastagon benne voltak a Covidban. Ezenkívül a háború gazdasági hatásai miatt is indokolt lenne. Nem áll mindenki olyan jól anyagilag, mint a többség.

Figyelt kérdés
Sajnos elég szűkösen állok anyagilag, ezért nem tudom megengedni magamnak, hogy kifizessem a Május eleji nyelvvizsga díját, amivel még végső soron meg tudnám szerezni a diplomámat a nyáron. Ennek következtében a gyakornoki állásomból sem fognak tudni felvenni főállásba a nyártól, így elveszíteném a jelenlegi jó munkahelyem, ahol szeretek is dolgozni.

2022. ápr. 4. 14:21
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem esélytelen. A januárban végzetteknek sem volt, pedig ők is legalább annyira bennevoltak, mint akik most fognak nyáron végezni...
2022. ápr. 10. 19:35
 12/59 anonim ***** válasza:
80%
Hát lehet igazad van ..
2022. ápr. 11. 14:54
 13/59 anonim ***** válasza:
14%
Én nagyon bízom benne , hogy lesz ....
2022. ápr. 12. 14:48
 14/59 anonim ***** válasza:
88%
A friss hirek szerint nem lesz..nagyon nem..
2022. ápr. 12. 16:13
 15/59 anonim ***** válasza:
73%
Tavaly is ilyenkor azt írták ,hogy nem lesz aztán az utolsó pillanatokban megadták , remélem lesz ...
2022. ápr. 12. 16:55
 16/59 anonim ***** válasza:
13%
Remélem..
2022. ápr. 12. 17:07
 17/59 anonim ***** válasza:
86%
Kicsit igazsagtalannak ereznem ha valaki emiatt nem tudna munkaba allni ugy, hogy amugy olyan nagyon buszkek vagyunk arra, hogy a munkanelkuliseg zsugorodik (allitolag) illetve az is eleg kiru, hogy az ukranok atrajzoltak az egesz munkaeropiacot. De hat mit szamit, mar nincs valasztas, nincs ertelme nyalni senkinek..
2022. ápr. 12. 17:18
 18/59 anonim ***** válasza:
74%
Eü hallgatók folyamatos kirendeleseken voltak /vannak ami kötelező , de mellette az egyetemi dolgokat szintén ugyan úgy kötelező teljesíteni . Legalább ennyivel segítenének hogy a diplomát ennek fényében kiadják
2022. ápr. 12. 18:27
 19/59 anonim ***** válasza:
26%

Én még reménykedek benne. Komplex nyelvvizsgám nincs, csak az írásbeli része nincs meg. Igazságtalannak tartom, hogy az elmúlt két évben nyv nélkül lehetett diplomát kapni, főleg olyannak, aki 10 éve végzett és semmit se tett érte... És ha addig nem tett semmit ezután se fog, hisz megvan. Ez nem csak velem, veled kicseszés, hanem azzal is, aki szintén vért izzadva szerezte meg. Én tervezem, hogy megcsinálom, de végzős évemben már nehezebb lett volna.

A remény hal meg utoljára. Lehet van ebben biznisz is, hogy riogatják a népet, mennek és csinálják, pénzt kap a nyelvsuli, aztán majd előtte 2 nappal benyögik, hogy most még lehet, vagy legalább az egyik résszel rendelkezned kell. Azért Covid után nem lehet egyből visszatérni a normálisba semmilyen téren se.

2022. ápr. 13. 06:59
 20/59 anonim ***** válasza:
28%
Utolsó válaszoló : én is ebben bízom ,hogy az utolsó pillanatban megadják , már csak a rengeteg bent maradó diploma miatt is ... Végtelenül igazságtalan lenne ha még sem adják meg
2022. ápr. 13. 07:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!