Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Nyelvvizsga amnesztia Júniusba...

Nyelvvizsga amnesztia Júniusban? Van rá esély? Szerintem az idei végzősök még megérdemelnék, mert vastagon benne voltak a Covidban. Ezenkívül a háború gazdasági hatásai miatt is indokolt lenne. Nem áll mindenki olyan jól anyagilag, mint a többség.

Figyelt kérdés
Sajnos elég szűkösen állok anyagilag, ezért nem tudom megengedni magamnak, hogy kifizessem a Május eleji nyelvvizsga díját, amivel még végső soron meg tudnám szerezni a diplomámat a nyáron. Ennek következtében a gyakornoki állásomból sem fognak tudni felvenni főállásba a nyártól, így elveszíteném a jelenlegi jó munkahelyem, ahol szeretek is dolgozni.

2022. ápr. 4. 14:21
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
42%
Ez nem nyavalygás , természetesen én is tisztában vagyok vele ,tudtam amikor egyetemre jelentkeztem ,és még is akarom majd csinálni de jelenleg ezt az elvárást már nem tudom teljesíteni . Első évben én személy szerint arra törekedtem hogy bent maradjak ne bukjak ki mint többi 45 társam , majd jött a covid és egy központ sem indított tanfolyamot , online sehogy sem haladtunk , majd elkezdték az Eü hallgatókat monoton kirendelni ezért ebben is részt kellett venni mert anno ezt is alá írtam . Már a lehetetlen kategóriát súrolja amit az egyetem a nyakunkba tesz mind ezt úgy hogy az állam felé kutya kötelességünk a kirendelesen lenni , ez mellett hidd el nem olyan egyszerű nyelvvizsgával próbálkozni úgy hogy a diákmunka megszűnt a covid miatt és az egyik szülő munkahelye is ... Ilyen esetek is vannak de ebbe úgy látom sokan nem is gondolnak bele. Kérdesem ezek alapján az hogy én miért nem érdemlem meg jogosan a diplomát míg az megkapta aki 15 éve végzett és ilyen jarvanyhelyzet nem állt fent nála ?
2022. ápr. 13. 13:17
 32/59 NForest válasza:
88%
Attól függ, hogy hány végzős hallgatónak nincs nyelvvizsgája! Tavaly is azt nyilatkozták, hogy nem adják meg, de később mégis megadták. Lehet, hogy most nincs online oktatás, de jelen esetben nagyon rossza a gazdasági helyet, ami befolyásoló tényező.
2022. ápr. 13. 13:20
 33/59 anonim ***** válasza:
87%
sztem is később ezen módosíthatnak
2022. ápr. 13. 13:30
 34/59 anonim ***** válasza:
100%
A 18-as vagy 19-es válaszoló vagyok, aki ma írt a kérdésre. Tuti, hogy biznisz is áll emögött, azért sincs hír, de riogatás az van. Nyilván nem lehet semmit se a véletlenre bízni, és lehet érveket sorolni mind2 oldalról, de itt most az felesleges. Megvárjuk a júniust, hogy mit mondanak, mert szerintem tuti elhúzzák a végsőkig idén is.
2022. ápr. 13. 14:10
 35/59 anonim ***** válasza:
85%
Januárban is amnesztiára vártunk... mégsem lett belőle semmi
2022. ápr. 13. 15:54
 36/59 anonim ***** válasza:
70%
Taval januárban aem volt amnesztia, júniusban viszont igen,annak ellenére,hogy még májusban is azt magyarázták hogy "idén aztán már biztos nem lesz. "
2022. ápr. 13. 16:50
 37/59 anonim ***** válasza:
12%
Akik tavaly januárban végeztek azoknak volt amnesztia
2022. ápr. 13. 16:52
 38/59 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem igaz,nem volt.
2022. ápr. 13. 17:13
 39/59 anonim ***** válasza:
35%

Újabb petíció

[link]

2022. ápr. 13. 23:03
 40/59 anonim ***** válasza:
100%
De ezzel önmagában semmire sem megyünk...
2022. ápr. 29. 15:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!